nije se jos od pocetka zaokruzila cela godina tako da ne mogu da kazem zaradu za ceo period niti popunjenost. Uglavnom u startu mesec plus dana odbij na rodbinu,ljubavnicu ,sebe, prijatelje
U spicu sezone je 100e. Druga polovina decembra januar i dobar seo februara su skoro puni. Mart i april su dosta prazniji, maj isto ne racunajuci preanik nerada i uskrs kada padne, leto 50 posto i vise popunjeni. Septembar i oktobar ocekujem da budu najlosiji. Uglavnom dosta je i pecaroski posao, da bi bio konkurentan moras na booking sa opcijom otkazivanja i onda se desi da od punog meseca za par dana ostanes prazan. Neko stavi min 2 nocenja, ako stavis 1 noc, konkurentniji si , neko ko putuje u cg prespava dok platis ciscenje na nuli si em ti isece nedelju. Imao sam srecu ili nesrecu da mi drug vec 10 godina drzi apartmane u jednom hotelu u cg, tako da sam naucio dosta fora, ali se i svega nasliusao mogao bi roman da napisem. Zlatibor je dosta siguran znog profila ljudi, retko ces imati nekih problema. Zlatno pravilo izbegavaj exyu gastose, pogotovo iz svedcke. Uglavnom moze da se zaradi, ali mora da se cima, ulaganja su velika, ljudi se loze na slike i ocene, tako da sto bolje opremis imas vise sanse. Ima tu i troskova, dobar net i kablovska, smart pod obavezno, struja voda, odrzavanje zgrade….