Aleksandaarrr
Novice
- Učlanjen(a)
- 21.01.2024.
- Pohvaljen
- 34
Nisam najbolje razumeo ovo u vezi obilaznice, o kojoj obilaznici pričate? Ova što se gradi i ide okolo Zlatibora prema Oku? Tačnije s leve strane Zlatibor?
Bio sam na odmoru pa sad da napisem. Mislim da uopste ne gresis, bice to strasan kompleks kad se zavrsi. To su mi prve komsije pa sam upucen i ja bih uzeo apartman tu da nemam svoju zemlju. Cene su im po meni nize iz prostog razloga sto su krenuli preambiciozno toliki kompleks sve objekte u isto vreme a naisla kriza i prodaja u izgradnji je stala. Znaci jedino treba imati strpljenja oko zavrsetka objekata ali kad bude sve gotovo bice top. Tu prekoputa je planirana autobuska stanica a pricalo se i o trznom centru od koga za sada nema nista ali nije nemoguce da bude u buducnosti. O magistrali nemam nikakve posebne informacije sem sto sam slusao politicare kada su davali izjave oko obilaznice pa kazu da ce se tako u buducnosti izmestiti sav teretni i ostali saobracaj tako da ovom magistralom nastave da idu samo oni koji namenski idu u taj kraj zlatibora.