88. Godina kada smo ušli u ruski svet.Postoji kontinuitet kriminala od 2000. Ako ne i od 1988.
A deo SNS kadrova su nasledjeni. I to najvazniji lopovi. Bivsi Djilasovi i Mladjini drugari
88. Godina kada smo ušli u ruski svet.Postoji kontinuitet kriminala od 2000. Ako ne i od 1988.
A deo SNS kadrova su nasledjeni. I to najvazniji lopovi. Bivsi Djilasovi i Mladjini drugari
Drago mi je što si od celog mog sarkastično ironičnog posta odabrao bide, da nisi odabrao višekratne kondomeNema svako bide. Ja cak ni ne poznajem nekoga ko to ima.
Izvini, u pravu si. Nisam želela na ličnom, intimnom nivou da povredim ni tebe niti bilo koga 50+. Ne postoji za dž izreka Sit gladnom ne veruje stoga mi koji smo mlađi ne možemo znati kako i šta ćemo dok ne dođemo u vaše godine. Ali ono što stoji je...Ljubav je kao snaga: što je više trošite, više ćete je imati. Znači: radio, ne radio...proći će vreme, ukoliko ne radiš i ne trudiš se, manje ćeš moći da radiš u budućnosti, vežbaj snagu. Valjda smo se razumeli, u ovom postu nema ni najmanje malicioznog. Nisam imala posla sa 50+, ali moje prijateljice jesu i otkriću ti info zlata vredan na kom su mi se zahvaljivale: vi (Cime da se zastitmo bez mesa?
Posle 5o-te je i povremen seks puna kapa.
Hvala na iskrenim savetima.Drago mi je što si od celog mog sarkastično ironičnog posta odabrao bide, da nisi odabrao višekratne kondomePoznajem ljude koji imaju bidee, u stanovima građenim u soc.vreme (kojih je i najviše) kao da nije ni planiran prostor za njih, stoga je razumljivo što ti je strano. Pomenuti su u kontekstu investicije koja bi u perspektivi uštedela toal.papir.
Što se tiče mesa nije mi jasno da li si napravio lapsus calami ili zaista misliš da će ti meso pružiti neku vanrednu zaštitu? Ukoliko je prvo: očigledno su ti strane žitarice od celog zrna, raz. vrste ribe itd.(kad budem mogla pisaću o tome na temi "Šta jedemo"), kombinacija proteina ...Ukoliko je ovo drugo, prosvetli nas, molim te.
Izvini, u pravu si. Nisam želela na ličnom, intimnom nivou da povredim ni tebe niti bilo koga 50+. Ne postoji za dž izreka Sit gladnom ne veruje stoga mi koji smo mlađi ne možemo znati kako i šta ćemo dok ne dođemo u vaše godine. Ali ono što stoji je...Ljubav je kao snaga: što je više trošite, više ćete je imati. Znači: radio, ne radio...proći će vreme, ukoliko ne radiš i ne trudiš se, manje ćeš moći da radiš u budućnosti, vežbaj snagu. Valjda smo se razumeli, u ovom postu nema ni najmanje malicioznog. Nisam imala posla sa 50+, ali moje prijateljice jesu i otkriću ti info zlata vredan na kom su mi se zahvaljivale: vi () imate "tačkicu" na telu koja je zlata vredna na radost oba partnera. Ova drugarica o kojoj pišem je imala partnera prilično starijeg od sebe i ne znam detalje (a baš i nisam želela da znam) ali kod nje je koristilo 100%. Ne kažem da će da upali gde ni teoretski ne može, ali šta imate da izgubite ako ne pokušate?! Svakako samo može da pomogne. Nije urban mit, niti lično, kao ni profi iskustvo, već je samo u pitanju malo poznavanje anatomije.
(hint: na pola puta gde je veliki splet nn. a tanka sluzokoža)
Hvala na iskrenosti jer je ovo zapravo savet da maksimalno korisno koristimo vreme dok možemoSad bi neko rekao da je "vikend log out iz raja izašao" ali ako ovo pročita da se zna da mi je neko hakovao ovu rečenicu
P.S. Treba živeti da posle čovek nema za čim da žali: dok može i lepo je neka radi a kad ne može nek' postane romantičan ili nešto dr, moći će nešto drugo u čemu će uživati. Sve u svoje vreme!
Куку! Изгледа да ће за ово морати да се употреби Кинџал, или интерконтинентална ракета да се ово сруши у једном маху. Грозно! Личи на предргађе Шангаја или Пјонгјанга.![]()
Gospode bože...
Ovo treba kačiti svim "samo nek se gradi" i "pa šta može da pođe po zlu?" lobanjama koje podržavaju SNS i njihove """graditelje""".
Па... да будем искрен, перем се јаким млазом из туша сваког јутра између ногу сапуном и задњицу, а тоалет папир користим да обришем сву влагу. Не видим ништа лоше у томе. Немојте ми замерати на овоме, молим вас.Drago mi je što si od celog mog sarkastično ironičnog posta odabrao bide
Цена у Немачкој износи €2,49. Ако поседујеш апликацију овог маркета, добијаш €0,50 повраћај по чоколади. То подразумева да чоколада од 270г/300г кошта €1,99 (све варијанте). П.С. Ова цена је на попусту, али није ни регуларна цена баш висока.
Pogledajte prilog 230024
У Хоферу У Словенији кошта €3, или тако нешто, док у другим радњама кошта €5,49. Наравно, ова у Словенији је далеко бољег квалитета од ове што се код нас увози, јер су они део Европске Уније, и тамо прописи, и контроле квалитета морају да се поштују, док нас ради ко шта хоће. Иста та чоколада кошта у Македонији 523 динара! Скупа је код њих, али је опет јефтинија од наше!
Pogledajte prilog 230019
Мислим да то зависи која Макси радња је у питању. У неким је «јефтиније,» док је у неким папрено скупље. Други примери.
Pogledajte prilog 230026
Pogledajte prilog 230027
Наводно је у МЕГА Максију 590 динара, док је у другим скупље!
Pogledajte prilog 230028
Само немој да набављаш тамо где те шишају као овцу. Треба избегавати велике трговинске ланце по сваку цену, којим руководе грамзива олош, али не треба ни бити наиван и тупав, и куповати чоколаду на месту где је два пута скупља него у Максију! То је сулудо и ван памети урадити тако нешто.
Znas kad je tip pitao jednu ribu, moze 20 eura za seks? A ona ga napljuje, ma sta ti mislis, na sta je tebi licim, svinjo, gade, gubi se od mene, zvacu policiju.Ovo se ruku na srce nije dogodilo, do sad nije bas bilo ni blizu. A ako se dogodi, nema sumnje da sledi 5. Oktobar numero due.
tzv predsednik se hvalio da je pocinio neka krivicna dela.Znas kad je tip pitao jednu ribu, moze 20 eura za seks? A ona ga napljuje, ma sta ti mislis, na sta je tebi licim, svinjo, gade, gubi se od mene, zvacu policiju.
A on kaze, ceeeekaj, salio sam se, milion evra. I ona podje za njim...nedge usput on kaze, ok, bese 30 eura? A ona opet ospe, pa sta ti mislis sta sam ja ? To sta si vec smo utvrdili, a sad se samo cenjkamo...
E pa tako je i sa izborima. Ne mogu da budu malo pokradeni izbori. Ili su pokradeni, ili su regularni. Kod nas su dokazano pokradeni. I to je sve sto treba da se zna o legitimitetu ove vlasti.
A da je ova vlast bila nekada regularna, kao sto nije, skorasnji dogadjaji pokazuju da je regularnost odavno izgubljena. Predsednik za koga se sumnja da je prisvojio svu vlast, potpuno protiv svih zakona i demokratskih nacela, javno istupa hvaleci se kako kontrolise tuzilastvo, preti slanjem specijalnih jedinica na mirne demonstrante, i jos jedno milion ostalih prekrsaja Ustava i raznih zakona. Na to, pomenute institucije ne izlaze u javnost sa ostrom negacijom, niti rade svoj posao, podizuci prijave protiv doticne predmetne institucije.
Tako da ne ocekujem da se desi ista "vece" ili bitnije, od svega do sada, da narodu dopizdi. Kraljevo, Bogatic. Vec je krenulo.
To je samozavaravanje i copovanje.Znas kad je tip pitao jednu ribu, moze 20 eura za seks? A ona ga napljuje, ma sta ti mislis, na sta je tebi licim, svinjo, gade, gubi se od mene, zvacu policiju.
A on kaze, ceeeekaj, salio sam se, milion evra. I ona podje za njim...nedge usput on kaze, ok, bese 30 eura? A ona opet ospe, pa sta ti mislis sta sam ja ? To sta si vec smo utvrdili, a sad se samo cenjkamo...
E pa tako je i sa izborima. Ne mogu da budu malo pokradeni izbori. Ili su pokradeni, ili su regularni. Kod nas su dokazano pokradeni. I to je sve sto treba da se zna o legitimitetu ove vlasti.
A da je ova vlast bila nekada regularna, kao sto nije, skorasnji dogadjaji pokazuju da je regularnost odavno izgubljena. Predsednik za koga se sumnja da je prisvojio svu vlast, potpuno protiv svih zakona i demokratskih nacela, javno istupa hvaleci se kako kontrolise tuzilastvo, preti slanjem specijalnih jedinica na mirne demonstrante, i jos jedno milion ostalih prekrsaja Ustava i raznih zakona. Na to, pomenute institucije ne izlaze u javnost sa ostrom negacijom, niti rade svoj posao, podizuci prijave protiv doticne predmetne institucije.
Tako da ne ocekujem da se desi ista "vece" ili bitnije, od svega do sada, da narodu dopizdi. Kraljevo, Bogatic. Vec je krenulo.
Ljudi imaju drzavljanstvo i pravo da glasaju. Sta je u celom tom procesu nelegalno?Kako nije dovodjenje glasaca iz RS kradja? Prijavljivali ih po njih 20 na fiktivnim adresama cak i na trafo stanice, izradili im licne karte i doveli na glasanje u arenu i druga mesta koja nisu uopste izborna mesta, ljudi ne znaju ni gde treba da idu da glasaju sve idu pogubljeni po Beogradu, sve je snimljeno. Totalno nemoralno i nenormalno
Hoces reci protivzakoniteJel dovodjenje glasaca iz republike Srpske kradja? Nije. Jel pritisak na zaposlene po javnim preduzecima kradja? Nije. Sve su to moralno sive radnje i igranje na ivici koje treba suzbiti ali jednostavno nije kradja.
Nelegalno je to sto covek koji nema prebivaliste u Beogradu glasa na lokalnim izborimaLjudi imaju drzavljanstvo i pravo da glasaju. Sta je u celom tom procesu nelegalno?
Imamo kontinuitet toga. Drug komesar je nekad bio obucar, ali sada se ON pita.
Ljudi imaju drzavljanstvo i pravo da glasaju. Sta je u celom tom procesu nelegalno?
Nije sve sto nije fer i sto je nemoralno kradja. Ta rec se toliko lagano upotrebljava da je izgubila svaki smisao.
Na strani sto je cela prica sa 50k glasaca iz RS zesce napumpana. Ziveo sam direkt preko puta Arene u to vreme gde im je bio kao glavni distributivni centar i tu ke kedva bilo vise ljudi nego kad je nirmalan dan. Kad je SNS pravio onaj kontramiting tu (na kom je opet bilo manje od 50k ljudi) to je napunilo sve blokove okolo autobusima.
Sve je to samozavaravanje i trazenje izgovora i pakih odgovora. Sa ovakvim gradonacelnikom i dosadasnjim radom njima ni 50k novih glasaca ne bi trebalo da omoguci vecinu. Zasto je na kraju imaju, je na kraju malo i do toga ko je protiv njih.
„Od teških nepravilnosti posebno treba izdvojiti indicije o pritiscima na birače ispred biračkih mesta, ubacivanje glasačkih listića, napade na posmatrače, glasanje na izborima iako nisu bili upisani u pojedine izvode iz biračkog spiska", nabraja Cesid.Ljudi imaju drzavljanstvo i pravo da glasaju. Sta je u celom tom procesu nelegalno?
Nije sve sto nije fer i sto je nemoralno kradja. Ta rec se toliko lagano upotrebljava da je izgubila svaki smisao.
Na strani sto je cela prica sa 50k glasaca iz RS zesce napumpana. Ziveo sam direkt preko puta Arene u to vreme gde im je bio kao glavni distributivni centar i tu ke kedva bilo vise ljudi nego kad je nirmalan dan. Kad je SNS pravio onaj kontramiting tu (na kom je opet bilo manje od 50k ljudi) to je napunilo sve blokove okolo autobusima.
Sve je to samozavaravanje i trazenje izgovora i pakih odgovora. Sa ovakvim gradonacelnikom i dosadasnjim radom njima ni 50k novih glasaca ne bi trebalo da omoguci vecinu. Zasto je na kraju imaju, je na kraju malo i do toga ko je protiv njih.
Партократија је рецидив самоуправљања дубоко укорењен у политичком и државном апарату.Imamo kontinuitet toga. Drug komesar je nekad bio obucar, ali sada se ON pita.
Zavisi u kojoj meri. Da, izborni rezultat u demokratiji najvise odredjuje legitimnost rezima.Hoces reci protivzakonite
Da li je vlast legitimna ako krsi ustav, zakone?
Da li je izborni rezultat jedino sto odredjuje legitimnost režima?
Da li milioni koji iskazuju ili podrzavaju gradjansku neposlusnost govori nesto o legitimnosti tog rezima?
Imali su prebivaliste u Beogradu, to je i poenta.Nelegalno je to sto covek koji nema prebivaliste u Beogradu glasa na lokalnim izborima
Nije protivzakonito. Jel podneo neko tuzbu u nekom sudu?protivzakonito je za lokalne izbore.
mislim cim su posezali za takvim korakom, znaci da se ljuljalo, ali si imao razne ponose koji su bili u fazonu parlamentarnu kradju mozemo da tolersimo
(btw sto ne organizuju o svom dzepu glasanje za sve studente u rodnim gradovima)
trend opadanja sns je krenuo posle korone realno, pitanje je koliko ce neke stvari ubrzati kao na primer nastresnica
e sada najbitnija stvar
jedno je gledati is bubbla beograda
a drugo iz kragujevca, prokuplja itd itd
koliko god da opozicija je sranje toliko mi belogradjani potcenjujemo kradju i manipulaciju van bg, pre svega juznije
Kao sto rekoh, tom logikom nismo imali legitimnu vlast nikad u istoriji. I da, kad se uporedi sa nekim prethodnim vremenima (kada je Sloba recimo bukvalno prepravljao rezultate kako hoce), to jesu omanje nepravilnosti.„Od teških nepravilnosti posebno treba izdvojiti indicije o pritiscima na birače ispred biračkih mesta, ubacivanje glasačkih listića, napade na posmatrače, glasanje na izborima iako nisu bili upisani u pojedine izvode iz biračkog spiska", nabraja Cesid.
Omanje nepravilnosti, teraj dalje. A nisu im ni trebale, nego, eto, 'nako.
Jeste, 20000 ljudi.Citam sta @Defke ovde pise, kako brani neodbranjivo.
Jeste, prijavljivanje 200 ljudi na adresu trafo stanice da bi glasali na lokalnim izborima je legalno.
Povraca mi se.