Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Znaci ti si protiv srpskog sveta i ne svidja ti se sto nasi politicari iz CG i Bosne podrzavaju Vucica? :unsure:
Srpski političari iz Crne Gore i Republike Srpske nemaju puno izbora, moraju održavati korektne odnose sa zvaničnim Beogradom, pa makar u njemu na vlasti bio crni đavo kao što i jeste. Ali moraju biti svesni da se od nepomenikovog režima ne mogu nadati bilo kakvoj stvarnoj i iskrenoj podršci. On 13 godina Srbiju satire od izdaje, a podržavaće Srbe van Srbije, kako da neće.

Evo, antidejtonski i nelegalni Sud BiH sudi Dodiku zato što je odbio da sprovodi antidejtonski zakon koji je nametnuo samoproglašeni "visoki predstavnik" kojeg je nepomenik u ime Srbije priznao još pre 4 godine i time zabio nož u leđa Republici Srpskoj, a čak ni Rusija i Kina ga do danas ne priznaju.

Jel neko reaguje iz Beograda, traži sednicu SB UN, deluje na diplomatskom planu? Em je taj sud sam po sebi kršenje Dejtonskog Sporazuma, em Šmit nije imenovan u skladu sa Dejtonom, a ova država je njegov potpisnik i garant, dužna je da se stara o poštovanju tog sporazuma a i da štiti sve Srbe gde god se nalazili. Toliko o tome koliko nepomenik "brani" Republiku Srpsku, napravio onaj miting u Sremskoj Mitrovici i sada ćuti ko p***a, a Dodiku za 3 dana izriču presudu. Ali da li iko normalan može očekivati od vlasti koja ni Srbe u Srbiji ne brani od Kurtijevih bandita da će reagovati na to šta Srbima rade u okruženju?

"Srpski Svet" onda kada ga spominju Vulin i ostali nepomenikovi kvazipatriotski klovnovi treba čitati kao "srpska smrt".

Poslednja izmena:
Znam, samo što je oni nazivaju "sandžačkom" zastavom. Pored nema zastave Srbije, a portal Radar momka koji je valjda Srbin naziva "pravoslavcem", kao da smo mi do pre 30 godina po nacionalnosti bili religija a ne oni. To je narativ BANU, Kruga 99 i Fejs Televizije, a fotografija i naslov su kao poručeni za specijalne emisije o opozicionom rušenju Srbije na Pinku, Hepiju i Informeru.
Нема потребе пецати се на јефтине манипулације.
Санџачки сепаратизам је обесмишљен стварањем РС и то је само једна од бабарога режима у низу, од Милош француз ослободио Куртија, преко Ђилас и Борко признали Косово Вучић га брани како може, до Војвођанска агенда, обојена револуција и сл.

Vrh