Avgi
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.11.2023.
- Pohvaljen
- 1.185
Drago mi je što si od celog mog sarkastično ironičnog posta odabrao bide, da nisi odabrao višekratne kondomeNema svako bide. Ja cak ni ne poznajem nekoga ko to ima.
Što se tiče mesa nije mi jasno da li si napravio lapsus calami ili zaista misliš da će ti meso pružiti neku vanrednu zaštitu? Ukoliko je prvo: očigledno su ti strane žitarice od celog zrna, raz. vrste ribe itd.(kad budem mogla pisaću o tome na temi "Šta jedemo"), kombinacija proteina ...Ukoliko je ovo drugo, prosvetli nas, molim te.
Izvini, u pravu si. Nisam želela na ličnom, intimnom nivou da povredim ni tebe niti bilo koga 50+. Ne postoji za dž izreka Sit gladnom ne veruje stoga mi koji smo mlađi ne možemo znati kako i šta ćemo dok ne dođemo u vaše godine. Ali ono što stoji je...Ljubav je kao snaga: što je više trošite, više ćete je imati. Znači: radio, ne radio...proći će vreme, ukoliko ne radiš i ne trudiš se, manje ćeš moći da radiš u budućnosti, vežbaj snagu. Valjda smo se razumeli, u ovom postu nema ni najmanje malicioznog. Nisam imala posla sa 50+, ali moje prijateljice jesu i otkriću ti info zlata vredan na kom su mi se zahvaljivale: vi (Cime da se zastitmo bez mesa?
Posle 5o-te je i povremen seks puna kapa.

(hint: na pola puta gde je veliki splet nn. a tanka sluzokoža)
Hvala na iskrenosti jer je ovo zapravo savet da maksimalno korisno koristimo vreme dok možemo

P.S. Treba živeti da posle čovek nema za čim da žali: dok može i lepo je neka radi a kad ne može nek' postane romantičan ili nešto dr, moći će nešto drugo u čemu će uživati. Sve u svoje vreme!