Eto vidiš (MC_), ja jesam spreman ako do toga dodje ali ako Ja izadjem da se bijem, a taj koji me je pozvao nije i gleda iz fotelje zašto bih onda to radio? Ako se zalažemo za radikalne načine i to zagovaramo moramo biti spremni i na radikalne poteze. Ako se zalažemo za mirne šetnje onda ćutimo i trpimo dok se nešto ne promeni, a izbori su prva stavka svakog koraka. Isto kao da se zalažemo za ekologiju, a vozimo 3.0D 2000to godište bez dpf-a pun gas.Ja nisam spreman da izadjem i da se bijem zbog viseg cilja jer vesrujem da je s obzirom na mentalitet vecine gradjana, vlast SNS u stvari prirodno stanje Srbije.
Kukam na internetu jer se osecam kukavno sto zivim u takvoj zemlji.
Ne mogu da odem jer se brinem o nekim starijim clanovima porodice.
Кад ће? Он треба сад да падне. Једино ће пасти, али мртав кад га народ убије, и запали Скупштину или Парламент.pasce vucic jednog dana, to je neminovno
Кад ће? Он треба сад да падне. Једино ће пасти, али мртав кад га народ убије, и запали Скупштину или Парламент.
Јави кад сазнаш шта је предвиђено за нас. Можда има наде.mora da cekiram horoskop
sto ne okaci originalni od insajdera, index je smece![]()
Novo otkriće: Kolodvor u Novom Sadu nema uporabnu dozvolu
SRPSKI medij Insajder objavio je nove informacije o kolodvoru u Novom Sadu u kojem je u petak, prilikom pada betonske nadstrešnice, poginulo 14 ljudi, a troje ih je u teškom stanju.www.index.hr
Nadstrešnica je pala zbog kriminala vlasti. Ko zna ko je izvodio radove, ali je sigurno mnogo novca izvučeno.
Ako se meni obracas, moram da primetim da se radi o zameni teza.Eto vidiš (MC_), ja jesam spreman ako do toga dodje ali ako Ja izadjem da se bijem, a taj koji me je pozvao nije i gleda iz fotelje zašto bih onda to radio? Ako se zalažemo za radikalne načine i to zagovaramo moramo biti spremni i na radikalne poteze. Ako se zalažemo za mirne šetnje onda ćutimo i trpimo dok se nešto ne promeni, a izbori su prva stavka svakog koraka. Isto kao da se zalažemo za ekologiju, a vozimo 3.0D 2000to godište bez dpf-a pun gas.
Pozivaš na smenu i svrgnavanje sa vlasti. Ako si mislio na vojsku onda piši njima. moraš da shvatiš da reči imaju posledice. Ti si odavno ušao u defetizam i beznadje ali to ne znači da svi misle tako niti da svi žele ovako.Ako se meni obracas, moram da primetim da se radi o zameni teza.
Ja nikog ne pozivam da se bije, pogotovo ne tebe. Kao sto rekoh taj posao je u domenu vojske i policije koje bi trebalo da stite stanovnistvo od raznih neprijatelja.
Jasno je da u Srbiji ne postoji vecinska volja za smenom SNS jer ta partija odgovara vecini, pa ista nece nikada ni biti smenjena. Vucic ce vladati do prirodnog kraja svig zivota, verovatno i duze od M Djukanovica.
Добиће он ново радно место са већом платом, и вероватно ће да вози и Брабуса којег буде купио од зараде у будућности.
Velike su šanse da će SNP da nadmaši meksičku PRI, koja je imala neprekinutu vlast 71 godinu (1929 - 2000). Jedino što će postepeno evoluirati ka formi narko-kartela, kvalitetno ljudstvo je već na raspolaganju.Jasno je da u Srbiji ne postoji vecinska volja za smenom SNS jer ta partija odgovara vecini, pa ista nece nikada ni biti smenjena. Vucic ce vladati do prirodnog kraja svig zivota, verovatno i duze od M Djukanovica.
Nije eksplicitno prebacio,može da bude zorana može da bude tomaMeni ovde interesantnije što je Vesara, naravno sve na finjaka, prebacio vruć krompir u Tomine ruke.
Sad da je opozicija pametna rekla bi "Super, dakle Vesić je javno potvrdio da je i Toma kriv, tražimo i njegovu ostavku". Pa da vidimo koliko će se žrtvenih jaraca skupiti.
Лепотан ће да буде телевизијски водитељ "националног дневника" и водити временску прогнозу.У каквом ми ријалитију од државе живимо
...
Министар ТикТока и пинкаЛепотан ће да буде телевизијски водитељ "националног дневника" и водити временску прогнозу.
Pogledajte prilog 218684
Баш је фотогеничан, зар не?
Само што није преузео одговорност јер је рекао да он и његови из тима немају трунку одговорности за пад надстрешнице. Његове речи.Na stranu sve ( a i ima toga mnogo ) sto moze da mu se zameri, lepo je sto mozemo na trenutak da se osecamo kao da smo u iole normalnoj drzavi gde politicari preuzimaju odgovornost za nesto. Sledeci korak za nas - smena ove vlasti.
HahahahahahahahahahahahahahahahaaNa stranu sve ( a i ima toga mnogo ) sto moze da mu se zameri, lepo je sto mozemo na trenutak da se osecamo kao da smo u iole normalnoj drzavi gde politicari preuzimaju odgovornost za nesto.