Kad naprave modularnu nuklearku, nećeš imati gde da se sakriješ.
Збогом.
Pusti ti Nemce i Amerikance... njihova društva ne zavise od jednog čoveka i time su svetlosnu godinu ispred nas. Razgranate institucije i nadležnosti koje se prepliću.
U rečinici u kojoj ima ALI sve ono ispred ne moraš ni da čitaš, u tvom slučaju pišeš.
Tako je.
Viđeni su tokom nacističke okupacije. I spomenuti ološ je od tvoraca 100 za 1, preuzeo, u nacističkom krvoproliću nadahnuće našao, čeo narod sunovratio, čitavu regiju u crno zavio. I ali eto ga opet, vlada. Ne trebaju nam dahije poput takvih među nama. Niti nam treba da drugi sličan, zauzme njegovo mesto.
Ja sam mu javio još pre 4 dana da je on. Nisam hteo javno...
Mislim naporan je ali i Ničea nije lako čitati. Ima svoj gorak stil pisanja i nek tera, ljudi kad to prepoznaju smori ih i krenu da ga izbegavaju. Kad čitav dan tovari beznađem, i sve na istu foru ponavlja, gomila i tako dan za danom, prestaje da bude zanimljivo. Kao on to radi za naše dobro, otvara nam oči, a ne ume sebi da pomogne, zato to i radi.
Za razliku od njega koji te obilatim nihilizmom ubije u pojam, ti si u fazonu, ništa bitno se ne dešava
sve je savršeno racionalno i već objašnjeno, samo nismo imali od koga da čujemo pre tebe. Ja mislim da si ti apsolutni forumski car racionalizacije i u svojoj glavi si je doveo do maksimuma mogućeg za jednog čoveka. I to te čini jako moćnim i super štiti dok drugi ljudi neskriveno pucaju. Ne relativizacije nego baš racionalizacije (koja relativizaciju svakako uključuje). Tvoji mehanizmi prevazilaženja i prilagođavanja deluju neprikosnoveno. Uvek mi deluješ nonšalantno i rasterećeno, dok Bekiša kipi i ne zna šta će s tobom. Ignorisao te ili ne, isto mu je.
U svakoj racionalizaciji u glavi krije se oportunizam u životu, iako ne znam ništa o tvom privatnom životu, jer nisi brzopleti, nazaustavljivi hvalisavac kao Dejan88bg, ali mogao bih da se kladim da oportunista jesi. Samo nisi neinteligentan da nam sve svoje oportunizme na forumu i otkriješ.
Za razliku od mene, sa svojim povremenim, češće retkim, šopliftinzima
sa kojima sam se (u svojoj glavi) pomirio da sa njima živim, uprkos otporima kako spoljašnjim (na ovom forumu su mi savesni pojedinci govorili, da će radnicima u maxiju zbog mene odbijati od plate) tako i unutrašnjim (ne osladi se to odmah, prvo te savest peče) šopliftinzi su tek prvi korak na putu sticanja mojih supermoći... Pa se pitam, kako ovladati racionalizacijom do mere da me baš briga i da ne prebacujem sebi za bilo šta, za bilo koji naredni oportunizam u životu?
Znam da mi nećeš otkriti, ali znam da ako bi iko na ovom forumu mogao da mi ih otkrije i da me nauči kako živeti sa moćima bezgranične racionalizacije. To bi bio ti.