Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Pitanje. Da li si ti spremam da izadješ i da se biješ, da krvariš zarad višeg cilja? Ili nam je kukanje na internetu najveći domet i čekanje da neko odradi posao umesto nas? Ili su nam mirne šetnje od par kilometara jedino rešenje? Podsetiću za one koji ne znaju i u vreme Miloševića su gradovi bili oblepljeni sa plakatima "BOJKOT!". Evo imam poznanika iz Subotice koji je dolazio na proteste, njegove reču su "nemojte više da me zovete da šetam".
Ja nisam spreman da izadjem i da se bijem zbog viseg cilja jer vesrujem da je s obzirom na mentalitet vecine gradjana, vlast SNS u stvari prirodno stanje Srbije.

Kukam na internetu jer se osecam kukavno sto zivim u takvoj zemlji.
Ne mogu da odem jer se brinem o nekim starijim clanovima porodice.

Odavno je jasno. Min 15 poruka na forumu dnevno, svaki post zraci potrebom za razgovor sa psihologom, jos samo da vrati madjarskog zapca na avatar

Ja nisam spreman da izadjem i da se bijem zbog viseg cilja jer vesrujem da je s obzirom na mentalitet vecine gradjana, vlast SNS u stvari prirodno stanje Srbije.

Kukam na internetu jer se osecam kukavno sto zivim u takvoj zemlji.
Ne mogu da odem jer se brinem o nekim starijim clanovima porodice.
Eto vidiš (MC_), ja jesam spreman ako do toga dodje ali ako Ja izadjem da se bijem, a taj koji me je pozvao nije i gleda iz fotelje zašto bih onda to radio? Ako se zalažemo za radikalne načine i to zagovaramo moramo biti spremni i na radikalne poteze. Ako se zalažemo za mirne šetnje onda ćutimo i trpimo dok se nešto ne promeni, a izbori su prva stavka svakog koraka. Isto kao da se zalažemo za ekologiju, a vozimo 3.0D 2000to godište bez dpf-a pun gas.

Nadstrešnica je pala zbog kriminala vlasti. Ko zna ko je izvodio radove, ali je sigurno mnogo novca izvučeno.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4

Nadstrešnica je pala zbog kriminala vlasti. Ko zna ko je izvodio radove, ali je sigurno mnogo novca izvučeno.
sto ne okaci originalni od insajdera, index je smece

Eto vidiš (MC_), ja jesam spreman ako do toga dodje ali ako Ja izadjem da se bijem, a taj koji me je pozvao nije i gleda iz fotelje zašto bih onda to radio? Ako se zalažemo za radikalne načine i to zagovaramo moramo biti spremni i na radikalne poteze. Ako se zalažemo za mirne šetnje onda ćutimo i trpimo dok se nešto ne promeni, a izbori su prva stavka svakog koraka. Isto kao da se zalažemo za ekologiju, a vozimo 3.0D 2000to godište bez dpf-a pun gas.
Ako se meni obracas, moram da primetim da se radi o zameni teza.
Ja nikog ne pozivam da se bije, pogotovo ne tebe. Kao sto rekoh taj posao je u domenu vojske i policije koje bi trebalo da stite stanovnistvo od raznih neprijatelja.
Jasno je da u Srbiji ne postoji vecinska volja za smenom SNS jer ta partija odgovara vecini, pa ista nece nikada ni biti smenjena. Vucic ce vladati do prirodnog kraja svig zivota, verovatno i duze od M Djukanovica.

Ako se meni obracas, moram da primetim da se radi o zameni teza.
Ja nikog ne pozivam da se bije, pogotovo ne tebe. Kao sto rekoh taj posao je u domenu vojske i policije koje bi trebalo da stite stanovnistvo od raznih neprijatelja.
Jasno je da u Srbiji ne postoji vecinska volja za smenom SNS jer ta partija odgovara vecini, pa ista nece nikada ni biti smenjena. Vucic ce vladati do prirodnog kraja svig zivota, verovatno i duze od M Djukanovica.
Pozivaš na smenu i svrgnavanje sa vlasti. Ako si mislio na vojsku onda piši njima. moraš da shvatiš da reči imaju posledice. Ti si odavno ušao u defetizam i beznadje ali to ne znači da svi misle tako niti da svi žele ovako.

Velike su šanse da će SNP da nadmaši meksičku PRI, koja je imala neprekinutu vlast 71 godinu (1929 - 2000). Jedino što će postepeno evoluirati ka formi narko-kartela, kvalitetno ljudstvo je već na raspolaganju.

Meni ovde interesantnije što je Vesara, naravno sve na finjaka, prebacio vruć krompir u Tomine ruke.

Sad da je opozicija pametna rekla bi "Super, dakle Vesić je javno potvrdio da je i Toma kriv, tražimo i njegovu ostavku". Pa da vidimo koliko će se žrtvenih jaraca skupiti.

Meni ovde interesantnije što je Vesara, naravno sve na finjaka, prebacio vruć krompir u Tomine ruke.

Sad da je opozicija pametna rekla bi "Super, dakle Vesić je javno potvrdio da je i Toma kriv, tražimo i njegovu ostavku". Pa da vidimo koliko će se žrtvenih jaraca skupiti.
Nije eksplicitno prebacio,može da bude zorana može da bude toma

Kako su ekspresno ispunili zahtev one dvojice studenata juče, prosto da se čovek oduševi...

У каквом ми ријалитију од државе живимо
...
Лепотан ће да буде телевизијски водитељ "националног дневника" и водити временску прогнозу.
1730744148068.png

Баш је фотогеничан, зар не?

Na stranu sve ( a i ima toga mnogo ) sto moze da mu se zameri, lepo je sto mozemo na trenutak da se osecamo kao da smo u iole normalnoj drzavi gde politicari preuzimaju odgovornost za nesto. Sledeci korak za nas - smena ove vlasti.

Весић ће за 6-12 месеци добити позицију директора канцеларије за Експо, или тако нешто. Овај потез свакако није могао да се избегне.

Кривична одговорност ће бити врућ кромпир, мада могу да замислим пар њих који се нуде, као ултимативни доказ оданости.

Весић Сотона (овај надимак је неоправдано пао у заборав) је апсолутно кривично одговоран јер је као министар отворио ову станицу без употребне дозволе и без провере његовог министарства, шта и у ком стању отварају. А премијер и председник су одговорни по линији сарадње са Кинезима. У нормалним државама овај злочин би био повод за темељну истрагу целог порцеса, од кредита до извођења пруге. Притом, одговорни су и због ометања истраге преко својих медија и узурпираног тужилаштва.

Ово је потез жвалавог који је паметно решио да одсече руку како не би дошло до ширења гангрене (у њиховом случају преузимања одговорности) На овај начин је одредио од које инстанце па на доле можемо тражити ову формалну, неискрену одговорност. А што се тиче кривичне Весић је опет алудирао и одредио докле иде кривица.

Гмизавци бедни! Надам се да људи сада виде какве су то слине. Сто хиљада људи и пар шамара и јурили би их по ливадама око Сурчина док беже ка аеродрому.
Да има памети и снаге у народу већ бисмо се окупили испред председништва, да предухитримо вечерашње иживљавање над народом и разумом.

Poslednja izmena:
Vrh