Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ovaj deo priloga je čvrsta potpora tezi da je SNS ozbiljna sekta sa elementima paganskih svetkovina. Ovo je deo Bahusovog tijasa, povorke posvećenika boga Baha. Uz potvrde o tzv. Bunga-bunga žurkama, uživanje u "vinu", opijatima, šenlučenje, paljenje baklji, polako stičemo sliku koja vrsta kulta je vladala nad nama u poslednjih 12 godina.
Da. Religijski element je prisutan.
Juce sam razgovarao sa covekom, daljim rodjakom, koji ima oko 60+ godina.
U strahu je od studenata, misli da je to obojena revolucija i da ce. ako padne Vucic, da se "vrate zuti" koje on smatra najgorim.
U velikom je strahu, od studenata je, i on i njegovi drugovi i kumovi, od kojih su neki u dijaspori.
Posle 30 minuta nisam ga mogao ubediti ni u sta.
U pitanju je egzistencijalni strah, od neopisivog zla, kao strah od djavola.

Da. Religijski element je prisutan.
Juce sam razgovarao sa covekom, daljim rodjakom, koji ima oko 60+ godina.
U strahu je od studenata, misli da je to obojena revolucija i da ce. ako padne Vucic, da se "vrate zuti" koje on smatra najgorim.
U velikom je strahu, od studenata je, i on i njegovi drugovi i kumovi, od kojih su neki u dijaspori.
Posle 30 minuta nisam ga mogao ubediti ni u sta.
U pitanju je egzistencijalni strah, od neopisivog zla, kao strah od djavola.
Šta kaže, ko finansira tu "revoluciju"?

Šta kaže, ko finansira tu "revoluciju"?
Misli da je to "Zapad".
Ja sam mu rekao da "Zapad" tesko moze da nadje boljeg saveznika od Hulje i SNS.
Ali on ne veruje. Kaze da "neko" desatbilizuje Srbiju, Gruziju i Bugrarsku.
Kaze da nikad nije bolje bilo u Srbiji nego danas i da mu nije jasno zasto su ljudi motivisani da protestuju.
On je inace penzioner, doktor nauka elektrotehnike.
Rekao sam mu da je stanje uzasno, nepodnosljivo, ali on mi ne veruje iako kaze da ne prati mnogo politiku.
I nisam ga ni malo uverio.

Kad smo kod "Zapada", ocekujem posete mnogih politicara iz EU koji ce da dolaze ili da razgovaraju s HUljom u cilju podrske.

Vidimo da nije doslo do sirenja "Bogatica" po Srbiji.
Rezim se konsoliduje.
Donose se novi pravilnici u Javnim preduzecima i drzavnim organima sa drakonskim kaznama za [podrsku protestima.
Sve se radi u dosluhu sa EU. Parovic:

Poslednja izmena:
Rezim moze da se "konsoliduje" do prekosutra, kad nema resenja. Vreme im ne moze kupiti izlaz. Ni novac. Ni prodaja svega sto se trazi da se spasu. Kriticna tacka je prevazidjena, ostalo je da zamajac odvrti pun krug. Pitanje je kako izbeci trule kompromise i zamke. Do sada je delovanje bilo cisto.

Uprkos MCevom botovanju,
žvala nema podrsku eu da sprovede izbore bez opozicije a pogotovo ne da ovo sve ugusi policijom i batinjanjem,
i jedno i drugo se desilo 2020te,
a i jedno i drugo bi on jos u startu sproveo,
dodatne muke mu zadaje amerika sa sankcijama nis-u i ne sto mi ne izgleda bar ne za sada, da ce odloziti primenu tih sankcija ili dozvoliti neki drugi oblik transformacije koji nije nacionalizacija...

Naravno, žvala će da se koprca u svom psiho-radikalskom stilu al bar za sada mu je skoro sve bilo kontra kontraproduktivno...

Rezim moze da se "konsoliduje" do prekosutra, kad nema resenja. Vreme im ne moze kupiti izlaz. Ni novac. Ni prodaja svega sto se trazi da se spasu. Kriticna tacka je prevazidjena, ostalo je da zamajac odvrti pun krug. Pitanje je kako izbeci trule kompromise i zamke. Do sada je delovanje bilo cisto.
Mogu da odugovlace i nastave da kradu jos dosta vremena. Npr do 2027.

Sto se tice policije i batinanja, mislim da on nema snagu da ovo otvoreno ugusi policijom.

Ali mogu da urade druge uzasne stvari iz playbook-a NATO, kao sto je radjeno u Italiji sedamdesetih.
Swiss academic Daniele Ganser wrote NATO's Secret Armies, a 2004 book that alleged direct NATO support for far-right terrorists in Italy as part of its "strategy of tension"

Poslednja izmena:
Mogu da pokusaju. Videli smo kako to ide u eri hiperdostupnosti informacija.
Jedno jedino prebijanje jedne osobe je izazvalo talas koji je srusio premijera i radikalizovao proteste. Nakon najveceg protesta, DAN POSLE, cela Srbija je izasla na ulice zbog jednog prebijanja.

Mogu da pokusaju. Videli smo kako to ide u eri hiperdostupnosti informacija.
Jedno jedino prebijanje jedne osobe je izazvalo talas koji je srusio premijera i radikalizovao proteste. Nakon najveceg protesta, DAN POSLE, cela Srbija je izasla na ulice zbog jednog prebijanja.
Slazem se. Samo kazem sta mogu da urade.
Mislim da je do 2027. za nas previse dugo.
Osnovno je pitanje da li ce njihovi projekti kao sto je EXPO, BGd na vodi itd biti zaustavljeni na neki nacin.
Na temi o infrastrukturi zeleznice se moze procitati da je cela pruiga Bgd - NS lose uradjena i da je samo pitanje vremena kada ce se desiti nova nesreca.

Kako skloniti SNS i ne dozvoliti da klovnovi iz opozicije nastave na isti nacin.
To znaci da sistem mora biti promenjen, jednostavno potrebna je cistka citavog drzavnog aparata i to veoma brzo.
Svi morajud abudu smenjeni, a BIA raspustena.

Verujem da su digli otimanje i kradju na maksimum. Ispumpavaju svaki dinar i dolar koji mogu, i necemo ga vise videti. Opet, sav taj novac je sitan u odnosu na novac koji mozemo da pravimo sa uredjenom drzavom.

Ima jedno godinu dana kako sam bio na par sati (bio u blizini, pa me sam uzeo vozača da me provoza), kranova koliko hoćeš sa četvrtima koji izgledaju kao Beograd na Vodi.
Nisam bio u Trsu dugo, preko 5g sigurno. Nisam znao da ima četvrti poput BNV, to je onda baš novo.
Ja ne znam da li su ovi pali s marsa, ne znam jesu li svesni da je Šapić bio najplaćeniji vaterpolista ikada, i da je 5g ili više igrao i živeo u Italiji. Može on ovako kao sns-ovac da bude gadan ljudima, ali on je lovu i to poveću zaradio kao vaterpolista u toj Italiji.

Nisu pali s Marsa, nego su ucili matematiku cetvrtog razreda. Znaju da je vaterpolo na nivou bocanja u Tivtu kod marine, jedva se prezivljava od plate. A znaju i da milijarderi sa svim novcem ovog sveta i dalje svim mogucim i nemogucim sredstvima grabe jos.

Tako da ti je poruka i netacna i glupa.

Nisam bio u Trsu dugo, preko 5g sigurno. Nisam znao da ima četvrti poput BNV, to je onda baš novo.
Više sam hteo da kažem gradilišta kao BNV, iz daleka bar izlgeda kao gusto pakovane visoke zgrade.
Ne tvrdim da je "ekskluzivno" kao BNV. Gradi se nešto i na mestu stare luke, to već mislim da je ta fancy kategorija.

Evropske hulje zele da studenti vode dijalog sa Huljom. To je dovoljan razlog zasto ne sme biti nikakvog razgovora sa Huljom.​

Александар Вучић разговарао телефоном са Емануелом Макроном: Дијалог једини начин за излазак из политичке кризе у Србији; Макрон: Пронаћи пут ка дијалогу и јачању поверења у институције

1739061082048.jpeg

N1: U 7 sati na Kosovu otvorena su birališta. Pravo glasa ima 2.075.868 građana. Predvođeni čelnicima Srpske liste Zlatanom Elekom i Igorom Simićem građani u Severnoj Mitrovici su izašli na glasanje kolektivno u koloni.

Zamislite kaakv je stepen inteligencije kod kosovski Srba.
Pored toga sto ih je izdao, pored svega drugog, oni ranom zorom iu nedelju, masovno i kolektivno glasaju za Hulju (Srpsku listu).
Posle me pitate zasto nisam siguran da je gotov.

Danas sam video predizborni stand aktivista ZLF-a.
Sljam koji daje legitimitet Hulji se priprema za izbore.

Danas sam video predizborni stand aktivista ZLF-a.
Sljam koji daje legitimitet Hulji se priprema za izbore.
Nije li te sramota da ovako botujes?

Zlf se jasno odredio da nema izbora vise puta a standovi se mogu postavljati i bez izbora - sad to sto je u tvom imaginarnom svetu drugacije je tvoj problem..

Nije li te sramota da ovako botujes?

Zlf se jasno odredio da nema izbora vise puta a standovi se mogu postavljati i bez izbora - sad to sto je u tvom imaginarnom svetu drugacije je tvoj problem..
Samo oni i SNS su postavljali standove u poslednje vreme. Niko drugi.
Sramna je pojava svih "opozicionih" stranaka koje se usudjuju da jos uvek sede u skupstini i daju legitimitet Hulji.
To pokazuje da ne zele promenu sistema. To znaci da priznaju Huljinu vlast.
Ispunjenje studentskih zasteva znaci unistenje sadasnjeg partijsko koruprivnog sistema u kome ZLF i ostatak tzv opozicije lepo pliva.
Nije li odbijanje studenata da imaju bilo kakve veze sa "opozicijom" dokaz za to?

Poslednja izmena:
Vrh