Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 7.083
Nije smesno, hitna smena rezima i pomoc ovim ljudima
u pitanju je jasno religijski kult
Nije smesno, hitna smena rezima i pomoc ovim ljudima
Šta kaže, ko finansira tu "revoluciju"?Da. Religijski element je prisutan.
Juce sam razgovarao sa covekom, daljim rodjakom, koji ima oko 60+ godina.
U strahu je od studenata, misli da je to obojena revolucija i da ce. ako padne Vucic, da se "vrate zuti" koje on smatra najgorim.
U velikom je strahu, od studenata je, i on i njegovi drugovi i kumovi, od kojih su neki u dijaspori.
Posle 30 minuta nisam ga mogao ubediti ni u sta.
U pitanju je egzistencijalni strah, od neopisivog zla, kao strah od djavola.
Misli da je to "Zapad".Šta kaže, ko finansira tu "revoluciju"?
Mogu da odugovlace i nastave da kradu jos dosta vremena. Npr do 2027.Rezim moze da se "konsoliduje" do prekosutra, kad nema resenja. Vreme im ne moze kupiti izlaz. Ni novac. Ni prodaja svega sto se trazi da se spasu. Kriticna tacka je prevazidjena, ostalo je da zamajac odvrti pun krug. Pitanje je kako izbeci trule kompromise i zamke. Do sada je delovanje bilo cisto.
Slazem se. Samo kazem sta mogu da urade.Mogu da pokusaju. Videli smo kako to ide u eri hiperdostupnosti informacija.
Jedno jedino prebijanje jedne osobe je izazvalo talas koji je srusio premijera i radikalizovao proteste. Nakon najveceg protesta, DAN POSLE, cela Srbija je izasla na ulice zbog jednog prebijanja.
Nisam bio u Trsu dugo, preko 5g sigurno. Nisam znao da ima četvrti poput BNV, to je onda baš novo.Ima jedno godinu dana kako sam bio na par sati (bio u blizini, pa me sam uzeo vozača da me provoza), kranova koliko hoćeš sa četvrtima koji izgledaju kao Beograd na Vodi.
Ja ne znam da li su ovi pali s marsa, ne znam jesu li svesni da je Šapić bio najplaćeniji vaterpolista ikada, i da je 5g ili više igrao i živeo u Italiji. Može on ovako kao sns-ovac da bude gadan ljudima, ali on je lovu i to poveću zaradio kao vaterpolista u toj Italiji.
Više sam hteo da kažem gradilišta kao BNV, iz daleka bar izlgeda kao gusto pakovane visoke zgrade.Nisam bio u Trsu dugo, preko 5g sigurno. Nisam znao da ima četvrti poput BNV, to je onda baš novo.
ocigledno je Sarovic u kasnijem periodu doziveo neki prelom u glavi, neku katarzu i sazrevanje i dosao do spoznaje koliko je radikalska ideologija zla.
Nije li te sramota da ovako botujes?Danas sam video predizborni stand aktivista ZLF-a.
Sljam koji daje legitimitet Hulji se priprema za izbore.
Samo oni i SNS su postavljali standove u poslednje vreme. Niko drugi.Nije li te sramota da ovako botujes?
Zlf se jasno odredio da nema izbora vise puta a standovi se mogu postavljati i bez izbora - sad to sto je u tvom imaginarnom svetu drugacije je tvoj problem..
Nema sta, razotkrio si pakleni plan zlf lolSamo oni i SNS su postavljali standove u poslednje vreme. Niko drugi.
Sramna je pojava svih "opozicionih" stranaka koje se usudjuju da jos uvek sede u skupstini i daju legitimitet Hulji.
To pokazuje da ne zele promenu sistema.
Ispunjenje studentskih zasteva znaci unistenje sadasnjeg partijsko koruprivnog sistema u kome ZLF i ostatak tzv opozicije lepo pliva.
Nije li odbijanje studenata da imaju bilo kakve veze sa "opozicijom" dokaz za to?
Ponavljaj reči Ivanke Popović:ocigledno je Sarovic u kasnijem periodu doziveo neki prelom u glavi, neku katarzu i sazrevanje i dosao do spoznaje koliko je radikalska ideologija zla.
Takve stvari nisu nezabelezene.
Neki ljudi su nezreli do 15-te, neki do 25-te, neki do 50-te, a neki ostaju nezreli zauvek/
Trajaće ovo majmunisanje do 27. februara.