Sto se tice kule,Gruja ce je sigurno praviti,jedino nije siguran po pitanju visine,provereno.Zemljiste ga je,preko agroopreme i onako izaslo povoljno,a na tom delu placa po odobrenju ionako mogu biti samo komercijalni objekti a ne stambeni.Znajte da nece dozvoliti da mu deo parcele stoji prazan,a pretpostavka je da ce interesovanje za poslovni prostor u naredne 2-3 god.znacajno porasti u odnosu na sadasnje stanje.Ne moze ovako biti doveka.Po mojim saznanjima medju opcijama su hotel,poslovni apartmani i sl.A sad koliko su potrebne nove poslovne zgrade/kule u Beogradu,to ce trziste reci,hoce li se popuniti ili ne,verujte mi,postoje ozbiljne agencije kojima je posao upravo procena rizika ulaganja,tako da se ovko veliki projekti sigurno ne rade na otprilike!Isto vazi i za cenu od 1850e,nekome je skupo,nekom ne,ali to je to.Ko stvarno trazi dobar,nov,moderan prostor/ambijent za zivot zna da ponudjena cena sigurno jeste konkurentna u odnosu na slicne projkte,nemojte ga samo porediti sa belvilom!To je cisto moje misljenje!