majk":34jje1f7 je napisao(la):
Tu si potpuno u pravu,ali to je problem celog n.beograda,ili bar njegovog veceg dela.Ja licno volim da terasa bude komforna i taj detalj mi je bitan prilikom odabira stana.
Tesko je sve uklopiti u idealnu proporciju,moras negde napraviti kompromis!Generalno,ovi su bar ponudili opciju vezanu za pogled,doduse stan koji sam ja gledao ne gleda u zgradu,a to ti je ona pokretna tenda kojom se mozes barem nekako skloniti od pogleda komsija.
Nije bas neko resenje priznajem,ali sta ces.
majk jel to znaci da si kupio stan s obzirom da si dobio izmenjen kupoprodajni ugovor? Iskreno i ja sumnjam da imaju nameru da prevare moje cudjenje je upuceno na drzavu koja svoje gradjane stavlja u nezavidnu poziciju da imaju makar mali procenat brige prilikom resavanja zivotnog problema, ja bih recimo bio zadovoljan da ako se prodaju stanovi u izgradnji ceo projekat bude pokriven bankarskom garancijom ili stan koji se kupuje da ima bankarsku garanciju na ime kupca.
Terasa ima smisla, stan koji sam gledao na Kosutnjaku dupleks ima dve terase ukupno oko 80kvm, cela Avala, Kosutnjak, Rakovica i Banjica na dlanu, sve zeleno oko tebe, kvadrat takve terase vredi svaku paru. U Bloku 65 dvosoban stan ima oko 53kvm i terasa 9,5kvm, ja bih preferirao stan od 60kvm i jos 3kvm terase za iste pare. Oni iskoseni stanovi su po meni veoma cudni.