Milica72":1ntrlico je napisao(la):
Naselje zaista super izgleda i do skora sam bila vrlo zainteresovana da kupim manjim stan ali,desilo se da PROKISNJAVA na 7.spratu tj. poslednjem i to uzduzno uz zid i ispod klupice prozora.Da li je neko video vrata???Jedna niza jedna visa???Terasna vrata koja ne dihtuju dobro!Mislim da mi se ne daje 2.000eur za m2....
Milica72":1ntrlico je napisao(la):
LastExile":1ntrlico je napisao(la):
Zaista kompleks je predivan...samo se nadam da nece proci kao siroti Belvil.
Interesantno poredjenje,zaista...Uzevsi u obzir da Belville ima 2.000 stanova i da je grad koji zivi vec 4 godine,ne znam cemu "siroti" Belville.To obicno kazu upravo oni koji nisu mogli da priuste stan u Belvill-u!
Draga Milice, dva posta i to sasvim razlicita.... Vidim da si se danas prijavila na forum, pa da ti malo objasnim. U prvom postu, navodis da da si bila zainteresovana da kupis manji stan na 7.spratu, ali, ah ne lezi vraze, prokisnjava. Da si se iole raspitala ili usla bar na njihov sajt, videla bi da su na 7.spratu samo penthausi, sto znaci nista manje od 200 m2. A i na 7.spratu ne postoje prozori. Dakle, ko zna sta si ti "gledala", i odakle ti ovi krajnje suludi komentari.
U drugom postu hvalis Belvil, pa izgleda da si ga upravo ti kupila, a stanovi imaju jacu cenu od West-a, a o kvalitetu da ne pricam, to se stvarno ne moze porediti, od gradnje,materijala,fasada,sistema, i da ne nabrajam vec.
Uostalom, brzo ce useljenje, pa ti slobodno svrati da vidis kako je nama u stanovima koji prokisnjavaju :lool:
Mozda promenis misljenje, pa nam postanes komsinica.
Ali ako ti je mnogo 2000 eur, uvek mozes da kupis stan u Ča-Ča-Ča, i to najverovatnije 2 za iste pare. Ko sta voli, sto bi neki rekli.