ja bih rekao da je ispodprosecnoVidi se da nikada nisi bio u kontaktu sa takvom vrstom ljudi i da ne znas kakav kvalitet oni zele i traze. Ovo na snimku je prosecan stan, nista spektakularno, sasvim obicno. Treba godina i godina da prodje da bi Srbija stigla do luksuza, kako u gradnju tako i u kvalitetu usluga, komunikaciji.
Ovo je vrlo realno objasnjenje. Hvala.Ovaj stan sto je prikazan je sigurno demo sprat, kad sam bio da gledam 27. nivo su sredjivali kao pokazni i da provere opremanje ormani, kuhinja, kupatilo. I dalje mislim da ce ceo paket da izgleda odlicno uako kad sam bio plocice u kuhinji su mi bile bezveze (male pravougaone a ne veci formati).
Ako prodaju livadu na Vracaru trenutno upitni investitori za 5k evra, Kula koja nije znacajnije dizala cene od pocetka ispada skroz ok investicija trenutno. Sa St. Regisom dole bice sigurno nesto posebno u Beogradu gde mozes da stanujes.
Mozda nije "nista" ali ovima sto su do sada kupili u Kuli u najvecem broju nije "jedini" milionDa ne pricam o moru foliranata i pozera u danasnje vreme koji su od usta odvojili za ovaj stan. Stvarno moras biti bu**** da se izcimas da skupis toliki novac da bi na ovo spucao
Ima i onih kojima je tih milion nista i pored ovoga imaju sve i svasta jos, ali koliki je broj takvih?
Kad shvatiš da veća cena ne znači automatski i veći kvalitet, razne druge stvari će odjednom početi da ti imaju smislaOvde na forumu izgleda vecina ljudi zive u nevidjenom luksuzu cim im u BNV nist ne valja ;-)
Du hättest hier eine Wohnung kaufen sollen!Ja sam svoj stan u kuli prodao, razmisljao sam da uzmem u Rivieri, ali daleko je Srbija od kvaliteta i luksuza. Ono sto se na snimku vidi je prosecan stan, u Nemackoj takve stanove poseduju normalni ljudi, neko ko radi u supermarketu, dok se u Srbiji to prodaje kao luksuz.
Poceli su da stavljaju ograde na balkone. 4:49.
Radi se normalnim tempom
Mislim da kad bi hteli brze da bi mogli samo bi tada trosak izgradnje izasao na 15k po m2 i da se radi bez zurbe jer su vec svakako probili rok i svakako moraju da isplate penale za kasnjenje.
Meni nije žurba osim što sto bi eto voleo da zvirnem malo unutra
Nisam tu a i bio sam jednom (dobili ste fotke još na početku). Ne mogu bas sad ko žickara neka svaki čas da ih smaram možda odem ako se odlučim za još jedan ))
Definitivno čudan raspored što je @PetarPetrovic više puta rekao ali pogled da se usereš (i to bukvalno). Takav je pogled da prodavac nije hteo da izadje da mi pokaže kako se izlazi na balkon
Ono što mi se svidja je blizina galerije, primenade, pogled i nada da će barem u toj zgradi održavanje da bude pod konac.