Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 48.245
Sledeće poskupljenje struje će biti možda tek posle grejne sezone ili posle gradskih izbora, ako ih uopšte bude bilo na proleće.
Kada se na 6,5% uračuna akciza i PDV sada je poskupljenje oko 8,4%.
E jbg @dragan Bojim seda ja ipak znam ovu vlast bolje čak i od tebe.Najmanji problem je videti. Ono što je mnogima nesavladiva prepreka, napor i sramota je da priznaju kada pogreše i isprave se.
P.S.
Ako se kojim slučajem desi da državno-partijski aparat na primer 1. avgusta poveća struju za 10%, i ja dođem ovde i kažem ''dragane, bio si u pravu, ja sam pogrešio'', a onda taj isti državno-partijski aparat u narednih 6 meseci PONOVO poveća cenu struje za 10%, onda zadržavam pravo da povučem šta sam rekao i priznao. Jer onda to neće biti poskupljenje za samo 10%. Druga je stvar to što kvarni džavno-partijski aparat jedno poveće poskupljenje podeli na dva manja, da ga lakše zabije narodu otpozadi. Ali u suštini, sva poskupljenja struje u razmacima manjim od 6 meseci mogu i treba da se vode kao jedno veliko poskupljenje. Ali ako bude samo 10%, ja ću ovde da dođem i kažem ''bio si u pravu, ja sam pogrešio''. I to će da ostane tako sve dok ne istekne 6 meseci od dana proglašenja nove cene.
Od 2023. električna energija će poskupeti za 10 odsto, što će biti poskupljenje manje od 300 dinara za prosečno domaćinstvo mesečno, napisala je ministarka energetike i rudarstva Dubravka Đedović na svom Instagram profilu, uz napomenu “važno”.
U kabinetu ministarke potvrdili su za Danas da će poskupljenje biti od januarskih računa, koji će građanima stići na naplatu u februaru.
Ministarka Đedović objavila koliko će poskupeti struja i gas od januara
Od 2023. električna energija će poskupeti za 10 odsto, što će biti poskupljenje manje od 300 dinara za prosečno domaćinstvo mesečno, napisala je ministarka energetike i rudarstva Dubravka Đedović na svom Instagram profilu, uz napomenu “važno”.
www.danas.rs
Moje čestitke tebi i @Kailan
P.S.
Mudro su natempirali da se ova najava poklopi sa početkom SP, kako bi narednih meseci mogli da ćute o tome (bar režimski mediji) i da onda u februaru naprasno bude ''pa šta se čudite, msm rekli smo vam lepo 20. novembra, nije to ništa novo''.
Poslednja izmena: