lajfizgoinon":1pphmvco je napisao(la):Znaci mogu smederevca da ubacim
lajfizgoinon":3syk1lyp je napisao(la):Mislim da bi bilo fer kada bi isplata kredita pocinjala nakon primopredaje kljuceva Naravno, ukoliko GDS probije rok odlaze se i pocetak otplate kredita.
Jelenat":2o44h7pk je napisao(la):Moj suprug i ja smo proslog cetvrtaka( 8.11.) predali sva dokumenta Komercijalnoj banci za subvencionisani kredit. Juce nam je stigla poruka od NKOSK da nam je kod njih zahtev evidentiran, i vec danas je stigla nova poruka da je NKOSK donela pozitivnu odluku u vezi naseg kredita!
Zadivljeni smo brzinom odgovora i preporucujemo svima da nikako ne odustaju od subvencije.
Pozdrav svim buducim komsijama, pre svega, iz objekta 2!
svsavic":1pbfm37z je napisao(la):Ovo je Srbija i logika ne važi, niti će decenijama.lajfizgoinon":1pbfm37z je napisao(la):Mislim da bi bilo fer kada bi isplata kredita pocinjala nakon primopredaje kljuceva Naravno, ukoliko GDS probije rok odlaze se i pocetak otplate kredita.
lajfizgoinon":1c12cfph je napisao(la):Ja sam kupio stan od 90000. Dao sam 5% kapare sto je ekvivalentno ~ 4800 EUR i imam kamatu banke od 4.25% + 6M EURIBOR (za firmu u kojoj radim postoje posebne pogodnosti). Stan placam 250 EUR mesecno. Sa grejsom bi mi rata kredita banci veca za 10 EUR mesecno * 300 meseci = 3000 EUR, 6 kirija = 1500 EUR. Ako bih cekao duze od godinu dana na useljene, tek tada bih bio u minusu. Prosta racunica.
direktor":2ss6c5dj je napisao(la):Gradiliste