emakso":3m4abpnv je napisao(la):Anchi,
To je trosoban stan od 69 kvadrata. Na slici sam spoji dva takva ista stana koji su jedan u Ulazu A a drugi u Ulazu B i oni su ušuškani u sredini zgrade. Na slici se lako prepoznaju tako što jedan ima prozor u betonskoj konstrukciji a drugi ima zidani prozor. Na sajtu GDS-a imas situaciju objekta 2 gde su svi stanovi...
Pozdrav
daca":l4ev0o77 je napisao(la):Nisu vam na sajtu oni stanovi koji su vec kupljeni ili rezervisani.
lajfizgoinon":3ovcok8o je napisao(la):Danas sam bio u GDS-u. Nisu svi stanovi izlozeni na sajtu, a dosta onih koji su izlozeni nisu dostupni jer su ili prodati ili rezervisani. Sutra do kraja dana bi trebalo da se zna hoce li NKOSK osiguravati ove stanove tj. da li ce ovi stanovi u fazi izgradnje moci da budu predmet hipoteke.
lajfizgoinon":qh29ohb9 je napisao(la):Danas sam bio u GDS-u. Nisu svi stanovi izlozeni na sajtu, a dosta onih koji su izlozeni nisu dostupni jer su ili prodati ili rezervisani. Sutra do kraja dana bi trebalo da se zna hoce li NKOSK osiguravati ove stanove tj. da li ce ovi stanovi u fazi izgradnje moci da budu predmet hipoteke.
anchi":2wwpjnpa je napisao(la):Ne razumem kako nisu svi stanovi izlozeni na sajtu? Koliko sam shvatila izbacili su tipske satnove i nisu navodili sve brojeve stanova, na kojim su sve spratovima.... Nemoj nam reci da ima i drugih kvadratura osim onih kojih ima na sajtu? I ja kad sam bila prilicno je bilo rezervisanih stanova, a to je bilo oko 20-og sept.
anchi":q0li6zw2 je napisao(la):lajfizgoinon":q0li6zw2 je napisao(la):Danas sam bio u GDS-u. Nisu svi stanovi izlozeni na sajtu, a dosta onih koji su izlozeni nisu dostupni jer su ili prodati ili rezervisani. Sutra do kraja dana bi trebalo da se zna hoce li NKOSK osiguravati ove stanove tj. da li ce ovi stanovi u fazi izgradnje moci da budu predmet hipoteke.
Ne razumem kako nisu svi stanovi izlozeni na sajtu? Koliko sam shvatila izbacili su tipske satnove i nisu navodili sve brojeve stanova, na kojim su sve spratovima.... Nemoj nam reci da ima i drugih kvadratura osim onih kojih ima na sajtu? I ja kad sam bila prilicno je bilo rezervisanih stanova, a to je bilo oko 20-og sept.
Postovani,
Juce je usvojen zakljucak u Vladi RS, mi cekamo da zvanicno dobijemo dokument, a nakon toga je potrebno da potpisemo anekse ugovora sa bankama. Osiguranje za pomenuto naselje bi pocelo u toku sledece nedelje.
Srdacan pozdrav
Hvala,
S poštovanjem
----------------------
Odeljenje za osiguranje kredita i saradnju sa bankama
Nacionalna korporacija za osiguranje stambenih kredita
Kneza Miloša 20, 11000 Beograd
tel:011 / 3817- 900; 3817-902 fax: 011 / 3624 920
emakso":o78zjwos je napisao(la):MIslim da svakako nije ni blizu 80 % jer su grubi radovi nege 30-40 % posla.
Meni su iz banke rekli da je stvar sa državom zavšena i da će stanovi u svim Objektima u naselju moći da se kupuju na kredit gde će obezbeđenje biti hipoteka na stanu i izgradnji.
Pozdrav