Šta je novo?

Državna stanogradnja - Naselje u Bloku 72 (Dr Ivana Ribara)

zlajam

Novice
Učlanjen(a)
09.09.2015.
Pohvaljen
3
A sta bi bila siva povrsina levo od te zelene koju ste obelezili?

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka

zlajam

Novice
Učlanjen(a)
09.09.2015.
Pohvaljen
3
prema GUP, kompleksi "javnih sluzbi", na ovoj lokaciji koju ste obelezili predvidjene su one od najviseg gradskog i regionalnog znacaja i to preciznije USTANOVE OBRAZOVANJA. Sve to stoji na strani 34. GUP. A lokacija u sivoj boji je predvidjena za preseljenje otc. To sve eksplicitno pise.

edit: Imamo i ovaj deo

d6027a95f079c8097fbd30bf7ef3c8c9.jpg

Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka

wrexham

Intermediate
Učlanjen(a)
01.04.2017.
Pohvaljen
263
Šta se trenutno dešava sa iseljenim zgradama? Je li sledeći korak rušenje ili sanacija? Da li se i dalje osećaju u susednim, ispravnim zgradama?

wrexham

Intermediate
Učlanjen(a)
01.04.2017.
Pohvaljen
263
Okej, vidim da na sajtu GDS-a postoji javna nabavka za opremanje Objekta 1... Biće da je to onda odgovor na moje pitanje.

gds.rs":7qj890fj je napisao(la):
Предмет ове набавке је опремање објекта, намештајем, опремом и уређајима за домаћинство како би се користио као простор за издавање.
Postoji i javna nabavka za posteljine i peškire u Innu koji su napravili od Objekta 3, nije bitno da li je otrovno ako gosti brzo odu, pa hajdemo stanove na dan... Žasu, država se ponovo bavi stvarima koje bi trebalo da ograničava.

Дошљак

Professional
Učlanjen(a)
31.10.2014.
Pohvaljen
33.848
Оригинално је предвиђена саобраћајница, али је то обесмишљено накарадним урбанизмом дела блока у Милеве Марић.

Tintoreto

Intermediate
Učlanjen(a)
14.04.2014.
Pohvaljen
106
Posto sam skoro kupio stan u zgradi bas pored ove livade, (ove stare zgrade iz 94e) pa me zanimalo dal neko ima neki bolji info.
Nadjoh da se na netu pisalo da je trebalo da bude skola...
Videcemo..

Vrh