Dušan Stojanović
Novice
- Učlanjen(a)
- 28.08.2011.
- Pohvaljen
- 0
Novice ostavi kontakt telefon i nema problema,ali veruj mi da je to ta cena!!!!!!!!!!
MilisaV":1tjijngr je napisao(la):ja sam tražio u apr-u samo sam uspeo da nađem 1000 oštećenih. grupa 100 socijalno neprofitnih najverovatnije nije registrovana...
matični broj 1000 oštećenih je 17738372 ako neko želi da proveri u apr-u.
akcija":2w87tput je napisao(la):molim vas i sve one koji ne raspolazu pravim informacijama, da ne sire dezinformacije. sajt koji ste naveli ne tice se GG "1000 socijalno neprofitnih stanova"! Clan pomenute GG moze da postane svako ko na moj mejl (prikazan je na forumu) posalje ime prezime, JMBG i broj odluke po kojoj je dobio mogucnost kupovine stana na gradskom konkursa iz 2007. u uzvratnoj poruci dobice izvestaj, postignuca i plan daljih akcija ove grupe. dobro dosli!La Grange":2w87tput je napisao(la):Imaju svoj sajt:goranx":2w87tput je napisao(la):Interesuje me kako da stupim u kontakt sa GG "1000 socijalno neprofitnih stanova" kao i dali neka od banaka odobrava stambeni kredit za učešće i PDV Pozdrav
http://www.1000ostecenih.in.rs/
A imaju i svoju pesmu
http://www.youtube.com/watch?v=0uCTJ7hkX-k
MilisaV":2liqimcc je napisao(la):mimmy da li je ta vaša grupa građana registrovana negde i ako jeste dajte matični broj ili pib ili šta god da vidimo neke osnovne informacije.
ako niste registrovani onda pozivanje na neko učlanjenje u grupu koja nije registrovana pre liči na neku sektu.
Komisija će pratiti i predlagati način raspolaganja stanovima koji nisu useljeni i davati saglasnost pravnim licima u pogledu raspolaganja stanovima na kojima je nosilac prava korišćenja grad Beograd.
slazem se apsolutno, mislim da je ova tema malo "zalutala"vucko":1gqlgl6h je napisao(la):Dragi clanovi,predlazem da neko od vas uslika zgrade koje se grade u vasem buducem naselju.Hvala unapred.
MilisaV":2zvn4j7c je napisao(la):ee sad mi tek ništa nije jasno. kako je moguće da nekakva KOMISIJA sme da vrši registraciju grupe građana. Grupe građana do pre godinu dana registrovale su se u MUP-u. pre oko godinu dana registraciju je preuzeo APR.
Voleo bih da skeniraš to rešenje te komisije i da okačiš ovde na net. imam jednog pravnika koji je zainteresovan da proveri da li je po zakonu da komisija tako nešto uradi.
MilisaV":3o6hy7gw je napisao(la):vreme je da produže j gagarina još nekih stotinak metara.