zarule":3ht2r2f1 je napisao(la):Da, ocigledno da je ovaj zadnji konkurs ujedno i najnepovoljniji, ali bile su neke optimisticne izjave da ce cena kvadrata upravo zbog toga biti znatno niza... videcemo dalek je put do toga.
Zvao sam u petak nadležne za novi konkurs i pitao kada će izaći rezultati. Rekli su mi da bi preliminarna lista trebalo da bude objavljena krajem septembra ili početkom oktobra. Usput sam pitao i koliku cenu kvadrata očekuju i rekli su mi da mogu samo da mi daju nezvaničnu informaciju da će cena kvadrata da bude oko 1200€. Kada sam pitao tu službenicu u čemu je onda pogodnost za kupovinu tih stanova kada se kredit ionako obezbeđuje kod komercijalnih banaka po kamatama koje su iste za sve, gde je ovde reč o "neprofitnim" stanovima i zašto smo uopšte konkurisali za stanove kada cena nije ništa povoljnija od tržišne, odgovorila mi je sva začuđena da na toj lokaciji kvadrat inače košta 1700€.
Ne znam da li oni misle da smo mi svi ovce koji ne umeju da saberu 2+2, ili ta drskost prelazi sve moguće granice...