Cini mi se da diskusija na ovom forumu sve vise krece u pogresnom pravcu. Za to je najvise "zasluzan" ovaj gospodin Dusan. Takodje mislim da apsolutno nikoga na ovom forumu ne zanima za koga ce on da glasa, te bih ga zamolila da se suzdrzi od doalje agitacije, ionako nam je sve vec jasno.
Ovde smo pre svega da bi podelili neke zanimljive informacije i pomogli eventualno jedni drugima da sto lakse i brze docekamo te stanove, bar sam ja tako shvatila sustinu ovog foruma, mozda gresim...
Mene samo zanima cemu zapravo sluze rokovi zavrsetka kada se gotovo redovno ne postuju. Mozda to nekima i nije puno, ali ako se uzme da je uselenje april, maj sledece godine, to vam dodje nesto malo manje od godinu dana, konkretno rok za nasu zgradu je bio juni 2011. prostom racunicom dodjemo do cifre od 1800 eura koje jos moramo da dajemo za kirije tj. bacamo kroz prozor. O istrosenom strpljenju necu ni da govorim, kad ste podstanari 20. god, kao mi , strpicete se jos toliko, ali ne podnosim kad mi neko soli pamet i ubedje kako je ovo vrh od vlasti, a rokovi se pomeraju kako im odgovara. Onda je na onoj tabli trebalo da pise rok-po potrebi, zavisno od izbora. Ne bih da sirim dezinformacije, i mi smo dobili informaciju sa gradilista, da ce zavrsetak biti u najboljem slucaju oko N godine a najverovatnije u aprilu sledece, zapravo namerno se oteze, zbog predstojecih izbora.
Da se potsetimo od ideje do realizacije znaci 5 godina, ma sitnica. Za to vreme niknu citavi gradovi, a ne 1000stanova.
No, da ne patetisem i ne kritikujem vise, mi smo ipak srenici, jer je mnogima od nas ovo zapravo, bila poslednja sansa da pod povoljnim uslovima dodjemo do stana, pri tome ne mislim na cenu kvadrate nego na kamatu. Sledeci"SRECNICI" ce imati nesto "MALO" drugacije uslove. za to sam im zaista zahvalna.
Dakle, naoruzajmo se strpljenjem, mozda ipak bude ova bolja varijanta te za N. god budemo u svome.
Pozdrav za sve buduce komsije!!