Šta je novo?

Državna stanogradnja - Naselje u Bloku 72 (Dr Ivana Ribara)

To znaci da smo popularni.A to sto ne mogu pogoditi padeze i palatalizaciju me podseca na ovo:

[video]http://www.youtube.com/watch?v=iIhdecs4QME[/video]

P.S.Izvinjjavam se sto skrecem sa teme kao moderator ovog foruma,ali jace je od mene.Nisam dosao na ovo mesto da budem popularan :p

Dušan Stojanović":164xkgjp je napisao(la):
Uselenje je u aprilu ili pocetkom maja iduce godine,ali pre ce biti u aprilu,i zato bravo za nasu gracku vladu!!!!!!!!!!!!nemojte da je pljujete punooooo,za novu godinu bice uselena Vojvodjanska ulica i neka im je sretnooooo,bravo za gracku vladu i gos Đilasa,ima moju podrsku i ako nisam ia DS,

odakle vam informacija za april ( da li ste culi iz pouzdanih izvora) i da li time podrazumevate da cemo se svi useliti, ili pomeraju datume za sest meseci ????

vise mi je muka od tih odlaganja za sest meseci, da je sve bilo kako treba sad bi svi trebalo da budu useljeni

Da trebali smo biti useljeni ali nismo,ovo je sigurna informacija za april.zato spremajte pare za ucesce,i nije nikakva agitacija za DS.uvek moze bolje i brze ali nije,malo kasne ali i rade,zato moja puna podrska gospodinu Đilasu,glasacu za njega sigurno,zato sto bar nesto gradi i pravi,i zato sto stoji iza svake svoje reci,mislim da nije njega preko Gazele jos malo isli bi Magarcima!!!!!!!!!!!!!

kao da je on to napravio od svojih para,pa ga toliko hvalis. ti neprofitni stanovi su se gradili i pre njega i gradice se posle njega. ne otkud tolika fascinacija likom delom Djilasa. P.S. sta znaci "sigurna informacija"?iz kojih izvora? a to za koga ces ti glasati ne zanima apsolutno nikoga na ovom forumu.
Dušan Stojanović":1vsn4hgx je napisao(la):
Da trebali smo biti useljeni ali nismo,ovo je sigurna informacija za april.zato spremajte pare za ucesce,i nije nikakva agitacija za DS.uvek moze bolje i brze ali nije,malo kasne ali i rade,zato moja puna podrska gospodinu Đilasu,glasacu za njega sigurno,zato sto bar nesto gradi i pravi,i zato sto stoji iza svake svoje reci,mislim da nije njega preko Gazele jos malo isli bi Magarcima!!!!!!!!!!!!!

ja cu glasam za Dveri pa sta sad, nisam nikog smarao parolama ali zuti ne biraju sredstva.... :p

STRASNO , KAKVI PROFITABILNI STANOVI SA KVADRATOM OD 1300 EURA, I TA CENA JE NERALANA PO MENI 600 DO 800 KVADRAT I CAO NI EVRIC VISE

Dušan Stojanović":2esy1uc4 je napisao(la):
Kako da postanemo clanovi DS-a?

Neprofitni stanovi poceli su da se grade u vreme pok. gradonacelnika Nenada Bogdanovica i bili su neprofitni.
Cena po kojoj se sada grade je sve samo ne neprofitna.....

Cena kvadrata nesme da bude iznad 1050 eu u tom kraju,jer tržisna cena je 1700eu,pa zar to nije dovoljno,čitajte malo oglase,mada ima svako pravo na svoje misljenje,po meni ova gracka vlada bar nesto pravi i gradi,i to je nesto valjda,mada znam da ovaj forum nije za izjasnjavanje za koga cu glasati,ali po meni ko radi treba ga nagraditi,tacno je da ne grade od njihovih para,vec od nas koji placamo porez,ne sigurno od SIVE EKONOMIJE,zato napred gos Đilas!!!!!!!!!!!!

Zaboravio sam jos nesto,neko je pitao da li neko zna kada je uselenje,eto tu radosnu vest sam podelio sa vama,a izvor informacije je taj,da imas prijatelje svuda,jer kada ih imas puno ti si bogat covek,i na kraju oni koji ovoliko kritikuju i nista im ne valja,neka odustanu od stanova i nece se nervirati!!!!!!!!!

Cini mi se da diskusija na ovom forumu sve vise krece u pogresnom pravcu. Za to je najvise "zasluzan" ovaj gospodin Dusan. Takodje mislim da apsolutno nikoga na ovom forumu ne zanima za koga ce on da glasa, te bih ga zamolila da se suzdrzi od doalje agitacije, ionako nam je sve vec jasno.
Ovde smo pre svega da bi podelili neke zanimljive informacije i pomogli eventualno jedni drugima da sto lakse i brze docekamo te stanove, bar sam ja tako shvatila sustinu ovog foruma, mozda gresim...
Mene samo zanima cemu zapravo sluze rokovi zavrsetka kada se gotovo redovno ne postuju. Mozda to nekima i nije puno, ali ako se uzme da je uselenje april, maj sledece godine, to vam dodje nesto malo manje od godinu dana, konkretno rok za nasu zgradu je bio juni 2011. prostom racunicom dodjemo do cifre od 1800 eura koje jos moramo da dajemo za kirije tj. bacamo kroz prozor. O istrosenom strpljenju necu ni da govorim, kad ste podstanari 20. god, kao mi , strpicete se jos toliko, ali ne podnosim kad mi neko soli pamet i ubedje kako je ovo vrh od vlasti, a rokovi se pomeraju kako im odgovara. Onda je na onoj tabli trebalo da pise rok-po potrebi, zavisno od izbora. Ne bih da sirim dezinformacije, i mi smo dobili informaciju sa gradilista, da ce zavrsetak biti u najboljem slucaju oko N godine a najverovatnije u aprilu sledece, zapravo namerno se oteze, zbog predstojecih izbora.
Da se potsetimo od ideje do realizacije znaci 5 godina, ma sitnica. Za to vreme niknu citavi gradovi, a ne 1000stanova.
No, da ne patetisem i ne kritikujem vise, mi smo ipak srenici, jer je mnogima od nas ovo zapravo, bila poslednja sansa da pod povoljnim uslovima dodjemo do stana, pri tome ne mislim na cenu kvadrate nego na kamatu. Sledeci"SRECNICI" ce imati nesto "MALO" drugacije uslove. za to sam im zaista zahvalna.
Dakle, naoruzajmo se strpljenjem, mozda ipak bude ova bolja varijanta te za N. god budemo u svome.
Pozdrav za sve buduce komsije!! :)

ma ajde dusane nemoj da mi pricas podelicete stanove vasim partijskim kolegama , a ko radi ja mislim da drzavni sektor je rak rana citave srbije i beograda uglavnom , ja mislim da treba podsticati privatni inicijativu a ne vas sistem koji forsira djilas iz 45 , pogledajte prosek plata u surcinu i na nbg i sami zakljucite koja je opstina uspesnija, znaci treba omoguciti razvoj privrede a ne finasirati administraciju

Dušan Stojanović":18jp7j9j je napisao(la):
Cena kvadrata nesme da bude iznad 1050 eu u tom kraju,jer tržisna cena je 1700eu

Ма у ком крају је цена 1700е? У блоковима 45 и 61 ако добијеш 1500е по квадрату можеш славље организовати, о насељу Др. Иван Рибар да не причам.

И власт није граЦка него је граДСка, као што није усеЛење него је усеЉење :D

u belvillu 1600 na akciji + garažno mesto.

u blokovima da se šutiraš u dupe ako dobiješ 1300.

čak i u nekim bolje pozicioniranim starijim blokovima kao na primer blok 30 cena ide oko 1300-1500 eura u oglasima. na to naravno ide cenjaknje.

Предлажем,
Пре свега може ли неко да коначно саопшти како да се учланимо у ГГ 1000 социјално непрофитних станова, те да се, кад то дознамо, учланимо у ГГ у што већем броју.
Затим, да се на леп и људски начин заједно обратимо градоначелнику господину Драгану Ђиласу, писмом, којим бисмо му се најпре захвалили што нам Град гради толико жељно чекане станове, а потом га упознали са чињеницама које се никако не могу негирати, то су:
1. Пријавили смо се на Конкурс за продају 1000 станова... у којем између осталог стоји да се станови продају по производним ценама, али, исто да је, у време нашег конкурисања на више места недвосмислено изјављивано од градских челника да цена квадратног метра неће бити 750 евра, као код ранијег Конкурса, него 850 евра +/- 10%, тако да смо ми (мој супруг и ја, сигурно и остали) рачунали на ту цену, и са неверицом смо примили информацију о цени од 1096 евра, за станове који су већ усељени, а тек помињање цена од 1200 и 1300 евра које бисмо требали издвојити за квадратни метар стана нас запрепашћује а, са друге стране, делује нам и крајње неозбиљно. Подсећања ради, од преко 7000 хиљада породица, по завршеном конкурсу „изнад црте“ су се нашле породице које су, у највећем броју случајева, одлучујуће бодове добиле дугогодишњим подстанарским статусом, те да су финансијски исцрпљене. И остале породице су у истој или сличној финансијској ситуацији. Имајући у виду све наведено, с правом би смо се могли осећати превареним. Такође, нећемо да изједначавају градњу непрофитних станова са градњом јефтиних станова на земљишту касарне Војводе Степа, јер се ради о финансијској конструкцији друге врсте која поскупљује градњу тих станова. Поред тога купци јефтиних станова су људи који себи могу дозволити узимање кредита од банке за куповину стана.
2. По незваничним тврдњама грађевинских вештака цена коштања квадратног метра конкретно наших станова никако не прелази 850 евра. Њихова тврђења су тако убедљива да не остављају простора за сумњу, и нећемо да буду игнорисана.
И на крају да замолимо градоначелника да се изјасни поводом нашег писма, у вери да ће наше реаговање уродити плодом и да ће поред радости будућих станара да ће бити у стању да од својих плата отплаћују рате за своје станове и да не остану без крова над главом зато што је рата превисока, бити и допринос урушавању корупције у нашој земљи.

Sofija,imate dobre predloge i samo masovnoscu mozete se probiti do medija jer realno gledano nemate nikakve sanse da vam odgovori gradonacelnik osim ako ne pogurate pricu preko medija jer se tada moze dovesti u pitanje reputacija graCKE vlasti kako rece Dusan.

Ne znam zaista oko tog udruzenja GG 1000 socijalno neprofitnih stanova.Moj predlog je da preko google-a nadjete neki skoriji clanak koji intervju sa njima ili ih pominje.U svakim ozbiljnijim novinama su autori clanaka potpisani.Stoga,nadjete clanak i autora i kontaktirate ga telefonom preko njegovih novina,verujem da bi vam rado prosledili kontakt tog udruzenja jer je za opste dobro.

Srecno u potrazi :)

Clan dakis je greskom kliknuo report umesto reply,evo njegovog posta od 22:02 veceras:

Dakis:
¨Odkud sad pa to da ce cena kvadrata biti 1.300 evra, to jos nezna niko kolika ce cena kvadrata kostati. Ako je za predhodne koji su se uselili kvadrat kostao 1096 evra, a zgrade su zidane priblizno u istom periodu, ne vidim razlog da se za nas sprema neka drasticna cena, moze biti nesto skuplje ali toliko sigurno NE. I necu da panicim, kad sam izdrzao 19 godina podstanarskog staza izdrzacu jos i ovih vojnickih 6 meseci.¨

konacno je neko ispravio pravopisne greske...ja nisam hteo misleci da covek pokusava da bude duhovit:)
Frajla":1wf0s0au je napisao(la):
Dušan Stojanović":1wf0s0au je napisao(la):
Cena kvadrata nesme da bude iznad 1050 eu u tom kraju,jer tržisna cena je 1700eu

Ма у ком крају је цена 1700е? У блоковима 45 и 61 ако добијеш 1500е по квадрату можеш славље организовати, о насељу Др. Иван Рибар да не причам.

И власт није граЦка него је граДСка, као што није усеЛење него је усеЉење :D

U potpunosti se slažem sa Sofijom. Zamolila bih da nam onaj koji se potpisuje kao "Akcija"zaista objasni kako da postanemo članovi pomenute GG, ili još bolje, neka zakaže okupljanje kod gradilišta radi dogovora o tome kako da delujemo. Naravno, neka to bude subota ili nedelja da ljudi mogu da dođu. Tada bismo mogli da ispotpisujemo legitimne zahteve koje bi ova grupa mogla imati.

akcija":2nmz4iw5 je napisao(la):
molim vas i sve one koji ne raspolazu pravim informacijama, da ne sire dezinformacije. sajt koji ste naveli ne tice se GG "1000 socijalno neprofitnih stanova"! Clan pomenute GG moze da postane svako ko na moj mejl (prikazan je na forumu) posalje ime prezime, JMBG i broj odluke po kojoj je dobio mogucnost kupovine stana na gradskom konkursa iz 2007. u uzvratnoj poruci dobice izvestaj, postignuca i plan daljih akcija ove grupe. dobro dosli!

Ponavljam post usera Akcija radli lakseg stupanja u kontakt i resavanja problema

ja predlazem izgradnju montaznih kuca od ivana ribara pa do galovice jeftinije brze i bolje resenje od ds-ovog resavanja stambenog problema.....

Vrh