BillHicks
Advanced
- Učlanjen(a)
- 11.05.2022.
- Pohvaljen
- 9.143
Ne znam. Kako to da danas na igralistu kod Misovica, moj klinac i Ja jedini Srbi, od njih 11? I to u “nepopularnon” periodu od 10:30 do 12h
upalo ti dete u lose drustvo
:trol:
Ne znam. Kako to da danas na igralistu kod Misovica, moj klinac i Ja jedini Srbi, od njih 11? I to u “nepopularnon” periodu od 10:30 do 12h
Odlično zapažanje.Primetite da na renderu nema nijedan orman.
Ili se meni pričinjavaju stranci. Mada, nije samo meniupalo ti dete u lose drustvo
:trol:
Verovatno sam blokiran, ali ajde kad sam već pogledao objavu Pere posle dugo vremena.Posto ce pojedini da uzmu da guglaju da nadju dlaku u jajetu tako niskim cenama jer zamisli kako moze da bude jeftinije od Rakovice, a secam se da vole i Reddit, evo vam link malo o tom naselju
Hoce, pomoci ce mu da lakse donese odluku da odustane od traznje stana u Beogradu i odseli seDa li će jeftinii kvadrat u Švedskoj doneti bilo šta nekom ko traži stan u Bg? Neće...
Tom logikom bi na osnovu cene nekretnina svi trebali da se iselimo. To je klasična priča, kao loše je, ko može nek se seli, a ovamo se čeka prilika da se ugrabi dobra prilika za neku investicionu nekretninu. Ti navodiš hiljadu loših strana, pa ne vidim da si se odselio i dalje. A to ipak savetuješ drugima...Hoce, pomoci ce mu da lakse donese odluku da odustane od traznje stana u Beogradu i odseli se
Kolilo ovo nema veze s vezom.Hoce, pomoci ce mu da lakse donese odluku da odustane od traznje stana u Beogradu i odseli se
Ako pratiš forum onda možeš da vidiš da je Peri životni san da kupi stan u Bloku 70, ali nema čovek da da 2700 eur po m2 pa se onda teši time šta sve postoji u tom cenovnom rangu u Stocholmu. Ne pokušava on druge da ubedi već samog sebe da se nije za***ao što je otišao tamo da živi u migranstkom kraju.Istina mnogo ima upinjača.
Nego sve koje si nabrojao su vodjeni licnim interesima, ne vidim sta Pera ima od tolikog poredjenja. Jedino ako planira da kupi stan u Bgu, pa mu je skupo ono sto hoce da uzme…
Na forum sam dosao pre par godina kada sam kupovao stan. Vec sam uzeo na dobroj lokaciji tako da me to ne pogadja. Jeste, gledao sam i blok 70 tada pa mi je po nekoj mojoj proceni ostao kao merna jedinica prosecnog stana u Beogradu za srednju klasu, ali mi je ovo ipak bolje ispalo. Tako sam se organizovao da nista ne moram, ni u Stokholmu ni kod nas, al nek je zdravlja da se kotrlja.Sto se Pero toliko upinjes da poredis Beograd i Stokholm? Ako vec zivis tamo i tamo je bolje (sa cim se slazem), uzivaj u zivotu. Zasto pokusavas svima da pokazes da je cena tamo niza nego u Beogradu? Ne znaci to mnogo ljudima koji planiraju da kupe stan u Bgu.
Super, ovo je konstruktivno. Obzirom da si kupio stan u BG na lokaciji koja je ispala bolja nego u Bloku 70 i sa si kupio pre 2 godine, možda bi bilo korisno da navedeš šta si kupio i gde i generalno iskustvo nekoga ko je kupio stan na cenovnom peak-u u Beogradu, pa da doprineseš malo i temi "cene nekretnina u Beogradu" a ne "cene nekretnine u Stocholmu".Na forum sam dosao pre par godina kada sam kupovao stan. Vec sam uzeo na dobroj lokaciji tako da me to ne pogadja. Jeste, gledao sam i blok 70 tada pa mi je po nekoj mojoj proceni ostao kao merna jedinica prosecnog stana u Beogradu za srednju klasu, ali mi je ovo ipak bolje ispalo. Tako sam se organizovao da nista ne moram, ni u Stokholmu ni kod nas, al nek je zdravlja da se kotrlja.
A da upinjem me motivisu upravo upinjaci koji tvrde kako je Beograd Bec, a Srbija Austrija. Molim vas da mi oprostite sto iskucam poneki post o Stokholmu na svakih 100 stranica, potkrepljen konkretnim ciframa i podacima, a ne samo tralala kao vecina upinjaca.
Mislim da nam govore baš suprotno od toga...Osim toga, cene stanova u Švedskoj nam govore da će pre ili kasnije stanovi kod nas doći na nivo dostupnosti švedskih stanova
Apsolutno se slažem i to bi bilo veoma korisno, kako za Investicione kupce tako i za nekog ko planira život tamo. Ko napravi tu temu neka okači ovde kako bi mogli zainteresovani da je zaprate i pišu tamo.Ja naprotiv mislim da je izuzetno korisno da se iznese mišljenje svih koji žive napolju, zato treba tema "nekretnine u inostranstvu" gde bi potencijalni investicioni kupci mogli da se informišu o Stokholmu, Valensiji, Trstu i svim ostalim mestima koja iritiraju narod ovde.