KasirkaPa šta će onda da radi, da ide ipak oko sveta a?
15 stanova palo s neba
i dalje kasirka
Put oko Sveta
I dalje kasirka
Izgradnja naselja
I dalje kasirka
KasirkaPa šta će onda da radi, da ide ipak oko sveta a?
Tačno tako, meni rodbina prvi put neće doći za NG u poslednjih 6-7 godina. Kažu em gužva, em zagađeno, zovu nas tamo.Nema od toga nista ustipsarila se dijaspora i oni kad dodju ovde prestali da donose cokolade i kazu šajze sve skupo kod vas ovde
Daj ne zezaj Mićo. Maltene svi neki deo. Što je najgore, svi koji imaju uslova su napakovali i po par kantica gorivaKoji narod podiže evre? Koji su to izvori ...glupost. Nemir se uvukao....nešto novo već 25 godina?
Pišete bez veze
Posle 19.12 dolaze gastosi tad počinje školski raspust. Računaj pik od ponedeljka 22.12. i da će svaka porodica min 2k eura da zameni. I to min min samo na potrošnju i na proslavu NG. Ne računam avio karte i rent-a-car i ostale fixne troškove.Pogledajte prilog 261445 Pogledajte prilog 261446
Kad ce dijaspora na praznike pa da padne kurs? Posle Sv. Nikole?
Gluposti. Cene su iste kao svuda u Evropi +/-10% za prodavnice. To sam ponavljao i ponavljam već milion puta. Hrana je svuda ista cena kao i tehnika kao i benzin. To što negde možeš nešto kupiti 10-20% jeftinije ili skuplje je anomalija ili akcija.Nema od toga nista ustipsarila se dijaspora i oni kad dodju ovde prestali da donose cokolade i kazu šajze sve skupo kod vas ovde
A plate minimalne, medijalne i prosecne? Jel' iste u Holandiji i Srbiji?Gluposti. Cene su iste kao svuda u Evropi +/-10% za prodavnice. To sam ponavljao i ponavljam već milion puta. Hrana je svuda ista cena kao i tehnika kao i benzin. To što negde možeš nešto kupiti 10-20% jeftinije ili skuplje je anomalija ili akcija.
Najveća razlika je i dalje u uslugama i cenama kvadrata!
jesi ideo da su kursevi u menjacnicama po Beogradu 117.8 /117.9 a srednji 117.35 ?Koji narod podiže evre? Koji su to izvori ...glupost. Nemir se uvukao....nešto novo već 25 godina?
Pišete bez veze
Nisu iste. Ali nisu ni troškovi isti. Vrtić 50e vs 2000e po detetu (bez toplog obroka)! Kvadrati nisu isti. Kvadrat iz starogradnje 1980god nije blizu centra isto kao Kings Circle premium lokacija premium gradnja... itd itd. Auti 30-50% skuplji u odnosu na SR. Mislim skroz je bespredmento raspravljati da li je negde šta skuplje ili jeftnije to smo prežvakali. Kvalitet života u Srbiji se popravio drastično dok je na Zapadu ostao isti ili sličan. Samim tim razlog za selidbu više nije čisto ekonomski kao što je pre bio. Sad je isto kao i na Zapadu, explore life. Odlaze i Holanđani da žive u US, Australiju, Nemačku iako im je standard prilično sličan. Odu par godina pa se vrate... Sasvim normalna stvar. I to postaje normalno i kod nas Hvala Bogu. Mene je lično Korona spasila od ludih troškova! i veliki plus što sam ja čuvao decu a ne neke Marokanke ili Turkinje.A plate minimalne, medijalne i prosecne? Jel' iste u Holandiji i Srbiji?
Ok....svi...Daj ne zezaj Mićo. Maltene svi neki deo. Što je najgore, svi koji imaju uslova su napakovali i po par kantica goriva
Ok....jeste..bilo 116.7 sad je 117.7 .jesi ideo da su kursevi u menjacnicama po Beogradu 117.8 /117.9 a srednji 117.35 ?
Apslutno nikad nisam rekao da inflacija nikad nije bila preko 3%, to si mićo standardno ishalucinirao, i mogao bi da prestanes da ponavljas na svakoj stranici.Inflacija bila uvek max 3%...evo Defke se kune u to....
Neće više biti...Kasirka
15 stanova palo s neba
i dalje kasirka
Put oko Sveta
I dalje kasirka
Izgradnja naselja
I dalje kasirka
Reko GPT mico! A on i operatorovi izvori nikad ne lazu trust me broOk....svi...
Ja ne znam nikog...ali ok
Znam 10 najmanje. Koji su otišli u inostranstvo za 2x, 3x ili čak i 4x veću platu(ovo ne odmah ali u roku od 1-2godine). Verovao ili ne postoje ljudi koji rade za baš mizerne zarade (naročito ako nisu u BGD)Koliko ljudi znaš koji mogu tek tako da odu i dobiju tri puta veću platu? Možeš ti na duplo?
Sta te sprecavalo do sad? Ranije je taj odnos u platama bio i znatno gori.Znam 10 najmanje. Koji su otišli u inostranstvo za 2x, 3x ili čak i 4x veću platu(ovo ne odmah ali u roku od 1-2godine). Verovao ili ne postoje ljudi koji rade za baš mizerne zarade (naročito ako nisu u BGD)
Ne verujem da bi ja mogao baš duplo(odmah sigurno ne ali za par godina skoro sigurno) ali bar 50% bi mi sigurno bila veća plata.
Pošto već radim za strance online mislim da mi neće biti problem da promenim lokaciju(ukoliko Oskar nastavi i dalje da jaše onda skoro sigurno - bar zbog deteta)
Ako sam ja na svojim leđima preživeo 25 godina crveno-crne koalicije ne mora moje dete.
Ovo je izuzetno jeftino, koji je razlog ?
Po cemu je ovo jeftino? 3600 po kvadratu i plus potkrovlje, a kao slag na tortu 4. sprat nema lifta.Ovo je izuzetno jeftino, koji je razlog ?