Imao je jedan na 27e, mozda je i dalje tu, a da ne bude samo Kosmaj, ima i na 16-ci, gde ih GPS ne vidi.Prvi put se vozim ovom "skalamerijom" kojoj ne radi GPS pa ga na aplikaciji nema.
Bonus slika teškog škripavca
Pogledajte prilog 155506
Imao je jedan na 27e, mozda je i dalje tu, a da ne bude samo Kosmaj, ima i na 16-ci, gde ih GPS ne vidi.Prvi put se vozim ovom "skalamerijom" kojoj ne radi GPS pa ga na aplikaciji nema.
Bonus slika teškog škripavca
Pogledajte prilog 155506
Ovako, solo autobusi moraju da prime između 70-110 putnika ukupno, broj sledećih i stojećih mesta se razlikuje od proizvođača do proizvođača. Zglobni autobusi su oni koji mogu da prime 110+ putnika. Koliko ja znam u Liazima 5292 ima 83 stojećih i 25 sedećih (ispravite me ako grešim), Solarisima 40 sedećih i 130 stajaćih.Da li neko zna koliki je predviđeni kapacitet putnika po vozilu, što sedećih mesta što stojećih? Mislim i na solo, i na zglobove i na minibuseve. Može i okvirno.
12-40.A minibus?
E pa prvi put vidim ovaj #3417 (1795-GZ).@KizaNoSleep
Da li radi na regularnoj liniji ili je neki privremeni lokal? Primetio sam na trolejbuskim linijama da kada rwde 40L, 41L i 29L, da ih sistem ne vidi.
@Bender Rodriguez
Da li možda imaš fotografiju tih autobusa sa Karaburme?
jesu dobro opravili zloglasnog 3221?304 trenutno ima bas dobra vozila, 197, 3221, 3226 koji je još 2019 trebao tu da bude, ali je morao da ostane na 70 zbog reklama i sad je konačno tu kad je Nbgd uzeo 70, a tu je i pomenuti 3259
Ja sam u Gsp 5god, sam sam položio bez agencije.Али он се вероватно обавезао уговором да ће радити 5 година због џабе Д категорије.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Državna firma ipak ima raznih pogodnosti, veći odmor, bolovanje, slobodni dani za davanje krvi , jubilarne nagrade i za dobijanja deteta. Međutim ide se na to da rasteraju nas mlade vozače jer privatnici nemaju ljude. Clc bez gspovca i penzosa ne bi mogli da pokriju smene.Možda je bolje da sam ćutao, ali u Obrenovcu imaš ASP Strelu kojoj trebaju vozači sa finom platom i još boljim autobusima.
Dok ne krenu da salju N serije bice super, karaburmine N ce se raspasti na kaldrmi kod SC 11.april... I jadan NBGov 1360 je jedan dan proveo na 77 pa dve nedelje u kvaru...Sinoc Higer na 77. Prvi put ga vidim na toj liniji, išao je na poslednjem polasku sa Bežanijske kose ka Zvezdari i bilo je dosta tesno u njemu na Zelenom vencu jer je bio pun
Prijavi GSP-u, imas kontakt formu na sajtu, pogotovo ako znas garazni broj vozila...Ljudi, ne znam koliko se vas seca onog mog posta kad sam slikao da u solarisu poklopac iznad šasije nema šrafove. Zamolio bih vas da obratite pažnju na to kad sedate, jer je u pitanju izgleda rasprostranjen problem i lako može doći do neprijatnih situacija ako slučajno nagazite na metalni deo nezašrafljenog poklopca. Takođe smatram da bi ovaj problem trebalo prijaviti nekome ko je nadležan za takve stvari.
Pitam se da li postoji osoba koja gleda sve te silne prijave koje im stižu svakodnevno, pošto na 99% njih ne odgovore, niti se problem reši.Prijavi GSP-u, imas kontakt formu na sajtu, pogotovo ako znas garazni broj vozila...
Pa nije to bitno dok ne otpadne točakPitam se da li postoji osoba koja gleda sve te silne prijave koje im stižu svakodnevno, pošto na 99% njih ne odgovore, niti se problem reši.
170 GSP + 7 Lasta + 2 Strela + 60 JGSP Novi Sad + 10 Tamnava = 249 BMC-a u Srbiji.Ljudi pomozite mi koliko ima bmcova u srbiji, pita moja sestra koja je 2009 godiste ona planira da upise gps skolu srednju da vozi buseve. HVALA
Al ga sracuna alal ti ga.170 GSP + 7 Lasta + 2 Strela + 60 JGSP Novi Sad + 10 Tamnava = 249 BMC-a u Srbiji.
Ово је озбиљан форум и не можеш се тако обраћати.ALO BRE SINOVI, danas sam video BMC na liniji 511 kad sam se vracao iz semcice
248, изгорела је једна канта скоро у НС.170 GSP + 7 Lasta + 2 Strela + 60 JGSP Novi Sad + 10 Tamnava = 249 BMC-a u Srbiji.