cekao sam tu ispravku.248, изгорела је једна канта скоро у НС.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
cekao sam tu ispravku.248, изгорела је једна канта скоро у НС.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Na 602 ne voze Solarisi, a na 604 su bili prekopotrebni, pa su stavljena 3 redovna. Provozaj se malo na toj liniji i videćeš o čemu pričam, za razliku od 605 ova linija nije ničime rasterećena, te je puna od početne u Bloku, pa sve do izlaza iz Bečmena.Samo jedna stvar. Bas sam se negativno iznenadio kad sam saznao da na 602 i 604 voze solarisi, a za bitnije linije nema solarisa.
I da jeste i da nije, gužve u 604 su svakako dovoljno haotične da ta linija ima zglobove... Ne kažem da treba biti potpuno zglobna linija, daleko od toga, ali tvrdim da je ovakav režim (4 solo i 3 zgloba) odličan, ako ne i savršen. Rasterećenje na toj liniji se oseti u odnosu na prethodan period kada je radilo 7 solo autobusa. Isto važi i za 601 i 611.Da li je moguće da je tolika potražnja za kućom / stanom u Bečmenu?
I meni je to misterija, 604 Petrovčić i Bečmen zajedno oko 4500 ljudi vozi pun, dok 605 sa Progarom i Boljevcima koji imaju više vozi prazniji, pa čak i preskače stanice u tim naseljima.Nisam pitao zato što mislim da su zglobovi nepotrebni, nego zato što sam iznenađen navalom ljudi na Bečmen, jer prema pisanju na forumu je spomenuto da već pun 604 dođe u Surčin.
Karlovčić isto, ulaze na Prekoj Kaldrmi i ujutru napune bus dobranoMožda zato što 604 koriste i oni koji žive po naseljima na teritoriji opštine Pećinci. Znam i par ljudi koji koriste tu liniju do Preke kaldrme, pa kolima idu u Deč na primer.
IK-103F i 771 su povučeni, a rashod se čeka.Da li je istina da su ovih dana rashodovani svi ik-103 i ik-103f?
Изброј "исправне" зглобове у погону Отпад и све ће ти бити јасно.Zašto je preko noći linija 15 dobila većinu solo autobusa, ovo toliko nema smisla ljudi danas ne mogu da se uguraju u autobuse, dokle više ovo igranje sa građanima Zemuna, i sa tim prevozom, da li postoji 10 iole ispravnih zglobih autobusa u toj garaži za linuju 15
Toliko užasna vozila izlaze na ulicu pa sad su nam zavukli do kraja sa solo autobusima, životinje u kamionima se lepše prevozi nego građani Zemuna, de je vlast da malo udje u špic na Zelenom vencu u 706, 704, i 15 toliki bezobrazluk više sa ovim malim autobusima na dvomilionski grad bez metroa.
Niko nije ni sporio da Petrovčić i Bečmen imaju samo 604. Ovde je samo izraženo čuđenje toliko velikom popunjnošću linije 604. A to su kasnije objasnili drugi zašto je tako.@solecar
Bečmen i Petrovčić zaista imaju samo 604 (što je okej ako autobusi idu dovoljno često i većeg su kapaciteta).
Ostala surčinska naselja imaju više linija (recimo Jakovo - 605, 610, 860).
A #309 jel i dalje ziv ili rashodovan?IK-103F i 771 su povučeni, a rashod se čeka.
Na 15 danas su su bila 4-5 zglobih vozila od 13-14 koliko ih izlazi to zaista ne znam, većina su oni kineski@Zemun 3322
Koliko ja znam, na 15 ima 1-2 solo autobusa.
@solecar
Bečmen i Petrovčić zaista imaju samo 604 (što je okej ako autobusi idu dovoljno često i većeg su kapaciteta).
Ostala surčinska naselja imaju više linija (recimo Jakovo - 605, 610, 860).
Netačna informacija za 15, danas sam od zglobova video:Na 15 danas su su bila 4-5 zglobih vozila od 13-14 koliko ih izlazi to zaista ne znam, većina su oni kineski
Zaista nije u redu ta linija je jako opterećena pogotovo u špicu gde je zglob pun skroz, dans ljudi nisu mogli da uđu u autobus.
@Djole Pevcanin autobusi su užasni svaki čas nešto lupa trese šuška krcka ljudi se gegaju ko u tramvaju koliko se svaka mala rupa oseti kvare se ali bar su zglobni i ako ispadne jedan drugi zglob bude pun ali solo je bas bas uzas
pa vidi, kad linije poteza 700 skoro sve imaju zglobove, onda ne ostaje mnogo za liniju 15.Zašto je preko noći linija 15 dobila većinu solo autobusa, ovo toliko nema smisla ljudi danas ne mogu da se uguraju u autobuse, dokle više ovo igranje sa građanima Zemuna, i sa tim prevozom, da li postoji 10 iole ispravnih zglobih autobusa u toj garaži za linuju 15
Toliko užasna vozila izlaze na ulicu pa sad su nam zavukli do kraja sa solo autobusima, životinje u kamionima se lepše prevozi nego građani Zemuna, de je vlast da malo udje u špic na Zelenom vencu u 706, 704, i 15 toliki bezobrazluk više sa ovim malim autobusima na dvomilionski grad bez metroa.