Šta je novo?

Air Serbia

20240823_203621.jpg

Siguran sam da Toronto krece onog trenutka kad budu imali dovoljno opcija za peglanje sezonalnosti ili toliko long-haul kapaciteta da ta leto-zima razlika koju ce Toronto praviti ne bude kriticna
Peglanje sezonalnosti nije samo u rukama avioprevoznika.
Ko putuje van sezone? Poslovni ljudi.
Trebalo bi stoga privlačiti više investicija, te organizovati više i češće globalne događaje: kongrese, simpozijuma, stručne skupove, sportska takmičenja, ali najvažnije privući multinac. korporacije da ovde otvore što više dobro plaćenih poslova. To ipak nije posao aviokompanije.

Peglanje sezonalnosti nije samo u rukama avioprevoznika.
Ko putuje van sezone? Poslovni ljudi.
Trebalo bi stoga privlačiti više investicija, te organizovati više i češće globalne događaje: kongrese, simpozijuma, stručne skupove, sportska takmičenja, ali najvažnije privući multinac. korporacije da ovde otvore što više dobro plaćenih poslova. To ipak nije posao aviokompanije.
Slažem se, ali ti ovde imaš na umu samo O&D putnike i to samo u jednom smeru (ka Srbiji). Gde su transferni putnici, gde su turisti iz Srbije ka charter destinacijama... ?

Bukirao sam malopre neki let za septembar, na moje iznenađenje previđen je E95, nadam se da neće promeniti plan. Jer je to presudilo da kupim taj let 😅

Zdravo svima, zvučaće ludo, ali me zanima da li se mogu kupiti akcije airsrbije.. vrv da ne mogu, jer je država vlasnik al reko da pitam stručne ljude

Zanimljiv odgovor Air Serbia-a... Da l i su uopšte pročitali post na koji su odgovorili javno na društvenoj mreži?
Definitivno bi trebalo da porade na PR-u, nisu odavno više JAT.

Screenshot 2024-08-31 at 17.14.08.png
Screenshot 2024-08-31 at 17.15.00.png

Vrh