Традиционална акција поделе ауто-седишта у Земуну
У организацији Градске општине Земун – Савета општине Земун за безбедност са
www.beograd.rs
Vrlo opasno!
Taj ko je postavio te semafore tako pogibeljno treba da fasuje jedan u glavu da se dozove pameti.
Na pesackom prelazu paralelno (koji svakodnevno koristim),semafor na ostrvu nije zaklonjen kao taj ali je nekako skrajnut pa nije u vidnom polju,sirene i pretrcavanje su redovna pojava.
Snimak na 0:46 kod mostara, ovde je i realno da propustite ovog što on hoće tu da skrene. Njegova isprekidana se završila i on realno ima pravo da odma skrene, a ovi koji odozgo dolaze imaju trougao.
Nesto ne valja na toj raskrsnici, prvi put vidim tako nesto. Nije mi jasna svrha tog trougla.Snimak na 0:46 kod mostara, ovde je i realno da propustite ovog što on hoće tu da skrene. Njegova isprekidana se završila i on realno ima pravo da odma skrene, a ovi koji odozgo dolaze imaju trougao.
Isto je kao i na uključenju sa autoputa na autokomandu. Isto ovi koji se uključuju imaju trougao, ali oni ga i ne vide i još legnu mi na sirenu kad hoću da skrenem desno u njihovu trakuNesto ne valja na toj raskrsnici, prvi put vidim tako nesto. Nije mi jasna svrha tog trougla.
sve je ok, ne briniНе знам по који пут овај у оваквој ситуацији, сада возио са чешком дозволом и то у јапанкама
PRVI DETALJI NESREĆE DARKA LAZIĆA Kada su mu policajci prišli doživeli su ŠOK!
Pevač Darko Lazić danas je doživeo saobraćajnu nezgodu, a kako saznajemo, kada su mu policajci prišli nakon nesreće ostali su u šoku - umesto srpske vozačke dozvole dao im je češku, saznaje "Blic".www.blic.rs
Ovo na Begaljičkom brdu bilo dvosmerno?