Video sam ga danas i nisam mogao da verujem da odlazi prazan. E sad, druga je stvar što zasta non-stop prolaze busevi do centra.Аутобус Петроварадин - Нови Сад не чека путнике ако воз касни јер у 2025. години не постоје телефони и друга средства комуникације. Вози празан до центра Новог Сада јер имамо пара на бацање. Онда сви ти путници нагрну на редовне линије и направе хаос на 3 и 9.
Ма неее. Сами из свог џепа платили журку.Nadam se da nije iz našeg džepa,
To sam se i ja jednom ovde pitao. Ko finansira ovu štetu na vozu koja je veća od vrednosti novog kamiona?Ако узмемо да је возач камиона у реду, без тежих последица по своје здравље, какве су казне којима подлежу возачи за изазивање саобраћајне несреће у коју је умешан воз?
Kazna je ista kao i za saobraćajnu nezgodu iz nehata, droge, alkohol, dodatna kazna. Ako ima smrtnih slučajeva, sud dodaje još jednu kaznu. Štetu (servis) plaća osiguravajuće društvo ako je voz osiguran. Ako ne, SV može samo sudskim putem da povrati novac od vlasnika kamiona. Vozač ne plaća štetu jer je šteta daleko veća od imovine vozača, osim ako ga SV privatno tuži.Ако узмемо да је возач камиона у реду, без тежих последица по своје здравље, какве су казне којима подлежу возачи за изазивање саобраћајне несреће у коју је умешан воз?
Šta pokriva vaša polisa osiguranja od auto-odgovornosti?
Vašu odgovornost kao vlasnika, odnosno korisnika, kada upotrebom motornog vozila pričinite štetu trećim licima, u šta spadaju smrt, telesne povrede, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari.
Polisa osiguranja od auto-odgovornosti ne pokriva štetu nastalu na vašem vozilu. Za štete na vašem vozilu potrebna vam je polisa kasko osiguranja.
Kaznom 20 do 40 hiljada dinara ili 3 meseca zatvora, 3 meseca zabrane upravljanja motornim vozilom i par poena po ZOBSP.Ако узмемо да је возач камиона у реду, без тежих последица по своје здравље, какве су казне којима подлежу возачи за изазивање саобраћајне несреће у коју је умешан воз?
Osiguravajuće društvo kamiona. Ostatak štete verovatno kroz osiguranje od profesionalne odgovornosti vlasnika vozila.To sam se i ja jednom ovde pitao. Ko finansira ovu štetu na vozu koja je veća od vrednosti novog kamiona?