Ja sam i danas ručao za do 400 rsd. To mi je cilj da bude jestivo, hranjivo i jeftino. Da može u hodu kad ne može kod kuće a i kod kuće bez pribora i brzinski da se odmah ide dalje.
To je izgledalo otprilike ovako.
I dalje je pileći file sa roštilja 1 kg 1000 dinara.
Pogledajte prilog 248679
Pogledajte prilog 248680
Jedem rukama. Pite su pavlaka - paprika...
Dakle svaki dan do 400 dinara je cilj.
Ja samo mogu da iskreno žalim
ono što je pred tobom propuzalo, kad si već sam puženje spomenuo kao argument u raspravi o hrani...
Budeš li nadalje pravio aluzije na to da ionako neću dece imati... mogao bih ti odgovoriti istom merom u pogledu onoga što sam imaš.
Ali neću. Jer nisam govnar od čoveka da diram ljude u pogledu onoga što imaju ili možda neće imati. Što su vrednosti koje se jednako brane, iako u glavi dobrog broja heteroseksualaca ne deluje tako pa su posebno osetljivi samo kad se na njihovu, postojeću decu dira...
Ali neću dirati. Ne daj bože da mi to bude argument u raspravi o hrani.

Zbog drugih ovo razlažem... Da razumeju kompleksnost psihopatologije i mentalne nehigijene onih kojima je tepih čist i sto za ručavanje prebrisan da se cakli.
U glavi je paučina, buđ i magla druže, da ti to posluži kao sjajan argument

u do tada bezazlenoj raspravi koja je tebe (pitaj

zašto) pogodila do mere, da potegneš tako nešto nisko. Zašto te je do tada normalna rasprava ugrozila do mere da podlo podbodeš sa i onako neću decu imati, zapitaj se? Retoričko pitanje.
Kretena u online svetu ima, to razmem, još otkad je onaj jedan forumski korisnik koristio kao argument da sam "tobože" bio seksualno napadnut na klupi za neku skroz 10tu, nevezanu, temu... al ja kao lg
bti
queer momak, nisam gad po prirodi stvari i budeš li još spominjao ono što "neću imati", ja neću dirati ono što ti imaš u bilo kom kontekstu, jer to što imaš
nije krivo što tebe za staraoca ima, da bude bilo kako dirano... a ti samo nastavi da dokazuješ da se to što jesi ni

ne dira, nego vrećicom po travi kupi i u širokom luku zaobilazi...