Знам да се нећеш сложити самном али да напишем хахаха
Овде мораш бити опрезан, по мом мишљењу. Лубенице су пуно ко зна чега на њеној кори. Када они узму и пресеку лубеницу, то све дође у контакт са самом лубеницом. Прилично сам сигуран да они не перу лубенице пре него што их секу.
Podeli mi molim te šta ti jedeš?
Jbg ne može se baš sada toliko paziti šta se jede, ok koru ne pojedeš i to je po meni jedna od boljih stvari za jelo(lubenica).
Balans je najvažniji, a po meni keto ishrana sa voćem mi ima dobre benefite.
Meso, sir, jaja, voće i neka osnovna suplementacija, povrće(krompir i luk, krastavac, paradajz).
Više u komadu da se jede i sa što manje putera ili maslinovog ulja pečeno.
Spavanje je možda i isto tako važno i dodati dosta belog luka umesto lekova kada se oseća neka prehlada/grip ili bolest.
Mislim ja nekome nešto pričam a trenutno sam ponovo propušio, popijem pivo/dva skoro svakodnevno, a za vikend i više, doručkujem nekad burek, pastu, spavam po 4sata, popijem 3-4kafe, ali niti jedan lek nisam popio u prethodnim godinama, možda i deceniju, a ukupno koliko se ja sećam nekoliko puta neki antibiotik i to jer su me smarali da ga uzmem(sada ga ne prihvatam nego kažem da me svi ostave na miru 30 sati da cu biti kao nov, tv i spavanje limunada i kuvano na kašiku).
Limunadu pijem redovno bez šećera kao i puno vode(ujutru u roku od sat vremena 1.5l, a tokom dana skoro još 2l). Sokove(osim cedjenih) ne pijem, gazirano osim piva ne pijem, jedem povremeno sada ribu, a ranije sam oko 4 puta nedeljno ako ne i više puta jeo. Desilo mi se šarana da jedem po ceo dan doručak, ručak, večera(šaran repovi, jeftino keva spremi i to se jede dok ga ima, mogao sam ga i u mraku posle izlaska jesti).
Mamurluk skoro nikad nisam imao, niti jedan karijes nisam imao.
Spavanje i dosta boravka na moru me preporode bukvalno, sa tom mediteranskom ishranom i aktivnošću.
Jaja redovno jedem, kao i sir i kvalitetno meso i ribu. Trudim se domaće koliko mogu i sveže da jedem. Neizaostavna mi je teleća čorba i taština domaća supa od piletine i kostiju.
Nažalost ne mogu sada da vozim bajs i dosta sam u kolima, ali polako se vraćam i u fizičku kondiciju za nastavak boksa i treninga.
Plivam i ronim na dah na moru svakodnevno i dugo na moru, voleo bih da mogu i na bazenu ali jbg.
Ne mažem se na moru kremama za sunčanje(izbegavam sunčanje) ne volim da stavljam razne kupke i dezodoranse i parfeme na kožu, samo neki prirodni dezodorans koji mi je žena kupila.
Kao klinac sam jeo skoro isključivo samo meso i krompir, tek sa 17-18god počinjem šopsku salatu i sarme sa kupusom
Da zaboravio sam da jedem i dosta kupusa uz pečenje teletinu i jagnjetinu i rakiju tokom zimovanja
Pritisak 120/80, a kao neku aritmiju srca sam imao dok sam bio profesionalni sportista jedino u mirovanju, kada sam pod fizičkom akcijom onda mi je bilo sve idealno, ali jbg došle ženske izlasci i fakultet a nisam upao u reprezentaciju, kao plejmejker