Šta je novo?

Šta jedemo?

Kao što ti možeš da produžiš sa svojim food blogom tako možemo i mi :) ako ti se ne svidja naše održavanje higijene koje praktikuju svi normalni ljudi ti preskoči :) sad trebamo i da varamo žene da ne bi bile nesretne pored življenja u prljavštini... Ne daj se iznervirati bata Njoki, jer kad Erik pojede bananu dogadja se neverovatna promena...

Ako tako lakše spavaju što izvređaju sve ostale i misle da su kul eipka iza svog ekrana neka 😄

Po ćevapima se jasno vidi da nisu mali ako je jedan oko 40 grama. Meni 400g mesa za ručak (što bi bilo 10 ćevapa) ne treba.

Ja nikad neću imati nešto što puzi po podu? A ti verovatno poslenje zensko što j....š je to nesretno što si oženio. Koja bi te druga htela.

Jedan leči komplekse, drugi bunca po običaju. Ta 4 "govanceta" imaju 170g.

I naravno da je svaki moj post o ishrani

Jeftino
Praktično
Brzo
Kvalitetno.

Tim redosledom. Kome se ne sviđa nek produži. Stavljam obroke za svaki dan a ne ekskluzive. Jer jedem svaki dan.
Brate, nisam se tebi obraćao, šta ti je 😀

Nevezano od tvojih ćevapa, kažem da je to jedan od najlakših oblika manipulacije.

Niko ne piše gramažu, samo piše 5 ćevapa.

I sad, na jednom mestu dobiješ 5 ćevapa koji su veličine kao 10 na drugom mestu, a prodaju ih za iste pare.

U stvari, ovi duplo veći su često i jeftiniji.

Npr. kad odem na selo, ovo je 5 ćevapa i koštaju fazon 300 kinti i još ti naseku pored salatu i stave pomftit i uzmeš lepinju i miran si.

1000049901.png

Onda dođeš u BG i ovo sa slike ispod im je 5 ćevapa i košta fazon 1000 dinara 😀

1000049902.jpg

Ti si kupio toliko toliko grama ćevapa, nisi ih kupovao po komadu i priča nema veze sa tobom, samo sam se nadovezao.

Pričam kako je 5 ćevapa relativan pojam i kako je na nekim mestima ćevap bukvalno kao dva na drugim mestima.

Trebali bi uvek gramazu da stave.

Kada stave gramažu, da li je to koliko bude pre ili posle pečenja? Pitam i za pečenja.
Drugar sada od kada pravi i prodaje kaže da meso baš kalira, juneći but mu je sada kalirao oko 40-45%. Ostalo meso otprilike isto koliko sam shvatio...

Vrh