Šta je novo?

Šta jedemo?

1600din kilogram šljiva 🤣
IMG_1693.jpeg

Kad sumirate koja su piva dobra kod nas, a da su lako dobavljiva, koliko sam razumeo to su Lav premijum i Kozel svetlo, jel ima jos neko ?
Samo nemojte neku egzotiku, znaci ono sto ima u vecini kafica.

U lokalnom kafiću mojim drugarima je stalno lošije od tog točenog Carlsberga i svi su kao i ja prešli na točeni Lav Premium.

Ko zna kakvo je bure, mada k'o da je pivo neko piće, gorko i neukusno, od svakog ti loše. Kad moram onda samo da je neko što pitkije.

Ovde se dešavalo to više puta, zato i pišem.
Hteo sam da pitam koju pečenicu uzimate u diskontima, meni se nažalost pokvario zamrzivač i svo domaće meso u njemu ne mogu da dam porodici, pa sam danas bio osudjen da kupim pečenicu u Merkatoru. Izbor očajan i uzeo sam Zlatiborac, ne znam koja je dobra bukvalno godinama nisam uzimao.

Promenite lokal 😂

Gde baš Zlatiborac, meni oni nekako veštački mada ne znam ni šta je dobro što se tiče tih kupovnih pečenica, svaka maltene ista.

Ovde se dešavalo to više puta, zato i pišem.
Hteo sam da pitam koju pečenicu uzimate u diskontima, meni se nažalost pokvario zamrzivač i svo domaće meso u njemu ne mogu da dam porodici, pa sam danas bio osudjen da kupim pečenicu u Merkatoru. Izbor očajan i uzeo sam Zlatiborac, ne znam koja je dobra bukvalno godinama nisam uzimao.
Трлић има веома добре производе, као и Јухор.

Imaš štand u Merkatoru ispred hipermarketa sa suhomesnatim proizvodima, njeguški pršut, pečenica i ostalo. Zaboravih kako se zovu. Malo su jače cene, ali svakako bolje od ovih velikih proizvođača...

Vrh