astrodule
Professional
Nove generacije nova pravila.
Naravno da nije zdravo ali ne vidim problem ako je povremeno i uz fizicku aktivnost. Bitnije je kako se osećamo posle toga. Naravno da nije toliko zdravo ali zdravije nego da jedemo seno i ne radimo ništa. Šta sadrži onaj obrok u meku? Proteine, masti, šečer, pojačavače ukusa, transmasti, vitamine. Korisno su proteini, masti, vitamini. Loše je trans mast koja podiže ldl holesterol, šećer i hemija. Ako je taj obrok povremen, a posle njega potrošimo šećer, fizičkom aktivnošću i ostalim nivelišemo ldl i hdl. Hemija će se vremenom izbaciti iz organizma. Ako je neko disciplinovan u smislu šta radi posle tog obroka i koju količinu toga unosi, a samim tim mu pruža zadovoljstvo dakle hormoni rade kako treba, Ja u tome ne vidim problem.Da li si ozbiljan? Pa bukvalno ne znam moze li gore od pohovane piletine iz friteze i pomfrita gde se ulje ne menja vec samo doliva(ko golf dvojka) i to zalijes koka kolom.
Ta prica kako je nebitno sta jedes dokle god imas fizicku aktivnost je nebuloza koju te korporacije zele da proguraju. Bukvalno nema nikakvog opravdanja i resenja za nekog ko se svakodnevno tako hrani
Možeš. Definisano je da se kešom zaokružuje, a ostalim sredstvima plaćanja plaća tačno u paru.Jel mozes karticom da platis 47,99?
@Noki Sta je najkvalitetnije sto moze da se dobije u Meku?
Da, retko ogavna i još gore - retko tvrdoglava korporacija.Kad pomenu to, majke li im, tačno namerno zameniše kese na voću za ove bez ručki, valjda videli da su ljudi počeli da ih koriste umesto onih što naplaćuju.
Uh, verujem, mislim da sam u životu bio u Veru 5 puta. XD Prosto skoro nikada mi se neki njihov objekat nije našao usput ili u komšiluku.@Bender Rodriguez
Vero je gori veruj mi. Ima maksi i dobre akcije uz aplikaciju... Recimo meni ove nedelje nude one njihove konditorske štrudle 240g za 79 dinara što nije loša cena... 30 dinara ispod redovne koja je i sama po sebi ok cena.
Al kese su im katastrofa, em male em puca ona ručka...
Sve jedno LIDL je i dalje za većinu stvari jeftiniji od maksija, idea...Ja u maxiju kupujem samo na akciji ali na pravoj akciji tipa da ne bude 5din akcija ili dignuto 200din, a skinuto 100din. Povremeno budu one akcije 50% i to je ok. Lidl je koliko toliko ok ali i oni imaju prevare sa aplikacijom, na skupljenih 18000din računa reklamirali su 10% popusta na sledeći račun, kada sam ostvario video sam sitnim slovima da 10% važi na kupovinu do 6000din dakle na potrosenih 24k dobiješ 600din. Sada su i to digli pa je potrebno 25k da ostvariš kupon od 10%, dakle 31k za 600din plus sada od kada postoji aplikacija i kuponi tačno dignu cenu artikala za koje važe kuponi pa uz kupon kupiš po regularnoj ceni ili malo jeftinije. Sve su to marketinški trikovi.
Ma jasta, svaki dan. Evo jutros sam bas pomuzao tri kraveni ostavio nekoliko kofa mleka da se kiseli.Opet lekari iz emisije... "Jogurt?? Samo ako ga sami ukiselite."
Kako to proveriti?Konkretno je rekla za "Alpsko mleko" da onih 3.5% masti nisu mlečne masti nego dodate masti... Ko će ga znati...