E pa hvala, to razbija zabludu o tome da ne menjate ni po godinu dana!
U Fontani nisam bio otkad sam bio dete... U Time out odem često, a najčešće Terazije... U BG jedino nisam bio u onom kod Ade još...
Ne znam šta je "ekstra sve" al zvuči dobro
Da, kuponi su na aplikaciji i malo su šarena laža, al ajde
Sad će biti sigurno neki poseban kupon za 14.2. Verujem nešto tipa 2 flurryja za cenu jednog
E sad, Nokijeve sitne prevare
(vole me zbog toga na ovom forumu, uvek otkrivam načine kako da zavrneš sistem za malenu, bezazlenu i normalnim ljudima potpuno beznačajnu korist)
Ja sam ranije imao običaj da reinstaliram tu aplikaciju da bih koristio onaj kupon dobrodošlice po više puta... njega bih i do 3 puta čekirao na kiosku tokom jedne porudžbine, jer si imao minut vremena dok ne istekne bar kod... Medutim u jednom trenutku ste unapredili aplikaciju pa je krenula da pamti moj uređaj i nije bilo šansi da je reinstaliram uopšte! Kaže već postoji na vašem uređaju...Tako da to više ne radim na novom uređaju da ne rizikujem al eto malo sam štedeo tako... 3 McChickena za 300 rsd
I kad ste krenuli da naplaćujete kapućino 50rsd.. Sećaš se da je duže vreme pre toga bio besplatan, al kad ste krenuli da naplaćujete nisu vam odmah promenili na kasi... "Ako nema fiksalnog računa kako da platim, šta plaćam?"
"Pa onda vam je kafa i dalje besplatna" reče jako fina punačka menadžerica iz Time out restorana...
Eto znam, malo sam bio loš ali sam i puno para dao za dosta skupih proizvoda, tako da ste sigurno sa mnom u plusu