Šta je novo?

Šta jedemo?

Pa da, potrebna je dijagnoza da bi se hranio u marketu gde obicno stavljaju mesto pred istek ili sa isteklim rokom :) isto kao sto imamo dijagnozu mi koji ne spavamo obuveni. :)

@Filip 01
Nije jagnje al moze da prodje

Poslednja izmena:
Pa da, potrebna je dijagnoza da bi se hranio u marketu gde obicno stavljaju mesto pred istek ili sa isteklim rokom :) isto kao sto imamo dijagnozu mi koji ne spavamo obuveni. Ali dobro bar su odvratne kreature u svoja 4 zida gde i trebaju biti :)

@Filip 01
Nije jagnje al moze da prodje

Ne vidim sliku. Uh pripremam se za sutra. Završavam sada posao i razmišljam uopšte da li da ručam to jest večeram danas. Pojeo sam jedno parče pice preliveno domaćim kečapom i to je to.

Prilozi

• 1751132034281095.jpeg
    1751132034281095.jpeg
    134,5 KB · Pregleda: 16
To mi je ok meni je na slici čak i malo veće izgledalo. Koliko vas izadje žive vage i jel znaš koliko dobijete nakon što pečenja?
Koliko vas krka ovo? Pretpostavljam da uzimate na proverenom mestu već duže vremena.

Bude nas 5-6. Nisam merio tezinu pre pecenja ali izadje tako 9-10kg pecenja, ostane uvek par ovala, racunaj trecinu od zive vage. Kumova tazbina ostavi tako ponekad za nas, a kad nemaju oni onda od poznatog lika koji se time bavi tako da je uvek provereno.

Bude nas 5-6. Nisam merio tezinu pre pecenja ali izadje tako 9-10kg pecenja, ostane uvek par ovala, racunaj trecinu od zive vage. Kumova tazbina ostavi tako ponekad za nas, a kad nemaju oni onda od poznatog lika koji se time bavi tako da je uvek provereno.
To me je zanimalo, znači trećina od žive vage možda malo više.

Dokle smo dosli, gledamo ROI pecenja 😉😂
Sutra ću saznati za jagnjetinu.
Mene to uvek zanima i toliko puta smo pravili takve stvari ali ne znam. Ne znam iskreno ni koje su cene po kg.
Uvek krene meni priča u drugom pravcu i oko toga se neko drugi brine. Ja više finansiram i volim da taj dan skoro ništa ne radim, važno mi je da okupim ljude i da organizujem mesto za to, kao i ko je za šta zadužen, a ja otvorim pivo i krenem uvek o drugim temam da pričam 🤣
Evo sutra imamo i njih dvoje koji neće popiti ni kap alkohola pa nas oni sve voze 😉

Vrh