beli labud
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 31.08.2020.
- Pohvaljen
- 1.280
Ma nije, već smo raspravljali, autoput će biti 145km za 1h 5min + od Požege do Zlatibora 49km oko 45 min...ukupno 1h 50min, sve normalno ograničenom brzinom
Nije mi tada delovalo, mislim da je bila neka akcija možda u pitanju.Zar Mona nije među najskupljima? Nekad je bilo tako....
Moje preporuke idu za Vip Casa, sad se zove Apartments by Bor ali to je apartmanski smestaj, imaju restoran i ekstra bazen to znam, a imaju saunu itd....
Titova Vila ,komsije su mi pricale da je ekstra, ali opet to su kompleksi zgrada ne znaci da je smestaj u okviru iste zgrade, tj treba pitati.
Nadam se da ce forumasi dati i bolje informacije, sigurno ima jeftinijih ponuda a obavezno pogledaj i ono Akcija i Promocija bude povoljnije
Queen je zasita pristojan hotel, super klopa i pristojan bazen. izdvojen iz centra i nema one buke i halabuke, a ko voli moze da proseta do doleNije mi tada delovalo, mislim da je bila neka akcija možda u pitanju.
Evo otprilike je ovako stanje 7 noći u martu
ukucao sam hoteli sa bazenom izašlo mi je njih 10, cena se krece od 550eur do 1150eur, osim hotel Tornik on je najskuplji 1650eur.
Bor hotel je u 3 najskuplja a Queen of Zlatibor mi deluje stvarno najbolje za tu cenu sve sa doručkom i to preko Bookinga su ove cene, meni deluje ok za traženo, realno, za dve osobe sa detetom.
Pogledajte prilog 226633
Wow!! Ne bi ni neki švajcarac ostao ravnodušan Bajka!Malo kasnim sa fotografijama, volim da slikam da steknem utisak o mestu gde sam bio. U subotu je na Torniku bilo veoma dobro skijanje lep minus, sunčan divan dan, staze upeglane, tvrde, kasnije sa malo leda pa je trebalo biti oprezan. Šteta što Zmajevac nije radio zbog nedostatka snega, a i nedovoljnmo osnežavanja. Samo bih dodao da danas bez osnežavanja ne vredi započinjati bilo kakvu priču oko skijališta, jer vremenski uslovi su takvi da je to prosto uslov svih uslova. Ne vredi ni nadmorska visina od 2000 m ako nema snega.
Par fotograija:
Ne znam koji je ovo hotel, ja sam na ovaj mislila, ali svakako i ova Kraljica izgleda superNije mi tada delovalo, mislim da je bila neka akcija možda u pitanju.
Evo otprilike je ovako stanje 7 noći u martu
ukucao sam hoteli sa bazenom izašlo mi je njih 10, cena se krece od 550eur do 1150eur, osim hotel Tornik on je najskuplji 1650eur.
Bor hotel je u 3 najskuplja a Queen of Zlatibor mi deluje stvarno najbolje za tu cenu sve sa doručkom i to preko Bookinga su ove cene, meni deluje ok za traženo, realno, za dve osobe sa detetom.
Pogledajte prilog 226633