Šta je novo?

Zlatibor

Ma nije, već smo raspravljali, autoput će biti 145km za 1h 5min + od Požege do Zlatibora 49km oko 45 min...ukupno 1h 50min, sve normalno ograničenom brzinom

Koje su vam preporuke za hotele sa ok cenom za porodicu da ima bazen, saunu i doručak...Bio sam pre koju godinu u hotelu Moni i on mi se tada svideo, ne bih hteo neki skroz eskluzivni nego tog ranga(hotel Mona) ili jeftiniji?

Zar Mona nije među najskupljima? Nekad je bilo tako....
Moje preporuke idu za Vip Casa, sad se zove Apartments by Bor ali to je apartmanski smestaj, imaju restoran i ekstra bazen to znam, a imaju saunu itd....
Titova Vila ,komsije su mi pricale da je ekstra, ali opet to su kompleksi zgrada ne znaci da je smestaj u okviru iste zgrade, tj treba pitati.
Nadam se da ce forumasi dati i bolje informacije, sigurno ima jeftinijih ponuda a obavezno pogledaj i ono Akcija i Promocija bude povoljnije

Nema uopšte puno dobrih hotela, ja to potenciram sve vreme, jer kad ozbiljnije krene ovaj razvoj trebaće bar 10-ak hotela sa 5* i preko 30 sa 4*
Recimo neki predlog da sve bude potaman je hotel Buket, ušuškan na levom brdu (kad se ulazi na Zlatibor) među borovima. On je u istom rangu ali bolje pozicioniran, jer ko želi da bude na glavnoj ulici, mislim ne znam svako konačno ima svoj izbor...e sad, ima dobrog kuvara pa je nekima to glavni razlog ;)
Ali nema više ništa jeftino to je sigurno...niti će biti
Takođe Kraljica Zlatibora "Queen of Zlatibor" je hotel koji bi trebalo da se proba, nov, veliki, izvučen iz gužve, sa odličnim pogledom
Tit.Vila je na delu koji lokalci zovu zlatiborsko dedinje, ekskluziva, okruženo borovima, ima verovatno i najbolju poziciju sa pogledom ali mislim da nema toplu vezu sa bazenom i spa centrom, pa to treba proveriti kome smeta...

Vrh