dragan
Professional
Poslednja izmena:
Ma šali se samo skidaj one slike kanti, baš su gadne i nije im mesto ovde. I ja sam video, ali ponavljam to se desilo u prelazu na taj novi sistem kako bi svima bilo odmah ispred zgrade, niko nikome ne brani i nemam problem da i sam slikam, ali nije to hroničan problem pa da kačimo ovde! Ovako ispadamo alapače i hejteri jer zlatiborci stvarno nisu u tom fazonu. Čak šta više imaju i radne akcije pošumljavanja, razne eko akcije itdМој бели лабуде ,шалим се мало,повукла ме песма. Слике су направљене испред моје зграде ( која се сматра једном од најлуксузнијих овде и на савршеној локацију,врло близу самог центра ) . Да,ЈКП је направио хаос јер је склонио велике контејнере са добро познатих локација и ставио у свако дворише зграда по 2 мале канте којене празне редовно и до којих не могу ни прићи. Ето испред моје зграде већ се и на путу створила флека од уља које испушта камион смећарка . И ја и управник зграде изгинусмо цело јутро да нађемо решење за ту лудост што нам направи локални ЈКП. Толико о томе што си ме назвао хејтером или шта већ....
Vidim da ste upuceni u materiju, a posto znate sta ce biti za 10 godina, pomislio sam da znate i sta je bilo pre 10 godina.Ma šali se samo skidaj one slike kanti, baš su gadne i nije im mesto ovde. I ja sam video, ali ponavljam to se desilo u prelazu na taj novi sistem kako bi svima bilo odmah ispred zgrade, niko nikome ne brani i nemam problem da i sam slikam, ali nije to hroničan problem pa da kačimo ovde! Ovako ispadamo alapače i hejteri jer zlatiborci stvarno nisu u tom fazonu. Čak šta više imaju i radne akcije pošumljavanja, razne eko akcije itd
NOlivere, najbolje u TO tražiti, oni imaju tačne podatke...što se tiče Premijum smeštaja za koji bih voleo da ga ima više, trenutno posluju samo Grand Tornik, Mona, Zlatibor i Palisad...dodao bih i Buket. Inače dolaze poznati svetski hotelski lanci pa očekujem bum, na žalost koji će verovatno iskoristiti i Standard kapaciteti pa će i njima cena da skoči, ali to valjda uvek tako biva.
Kazes znaju i vrapci na grani, ali ti kao najveci expert za Zlatibor ne znas. Ili neces da kazes. ZanimljivoMa to svi znaju koliko se brzo razvijao, bilo je godina kada je smeštaj rastao za trećinu, ali to više i vrapci znaju.
Nadam se da nas sve više interesuju projekti koji su odobreni i koji se očekuju u bliskoj budućnosti, sve ono što će dodati više na kvalitetu
Ma to svi znaju koliko se brzo razvijao, bilo je godina kada je smeštaj rastao za trećinu, ali to više i vrapci znaju.
Nadam se da nas sve više interesuju projekti koji su odobreni i koji se očekuju u bliskoj budućnosti, sve ono što će dodati više na kvalitetu
Ovo nije nikakva obilaznica, nego najobicnija gradska ulica sa jednom trakom u svakom smeru. Dobra stvar, samo daleko od neke pompezne "obilaznice". Pri tom, obilaznica po definiciji nesto, jelte obilazi. Ovo ne obilazi nista, nego daje pristup mestu sa druge strane i pripremu za buducu gradnju, nazalost, po ovim zelenim delovima na mapi u blizini kruznih tokova.Insert snimka iz predhodnog posta, nije baš najbolji.
Pogledajte prilog 170780
Ниси далеко. Ако игноришеш изглед кровова - исто као Миријево и то они ружни делови ближе потоку и ткзв ”шоферском рају”.Iz daljine ovo i lici na Mirijevo ili Zeleno Brdo.