dragan
Professional
![www.ekapija.com](http://www.ekapija.com/thumbs/niskogradnja_140517_tw1024.gif)
U septembru počinje rekonstrukcija najlošije deonice magistralnog puta prema Crnoj Gori
U septembru počinje rekonstrukcija najlošije deonice magistralnog puta prema Crnoj Gori
![www.ekapija.com](https://www.ekapija.com/uploads/images/favic.png)
Davno negde, pisao sam da komunalno uređenje Zlatibora ne prati njegov eksplozivni rast.ЈКП Златибор је направило колапс са новим кантама за смеће. Конкретно испред сваке зграде су ставили по 2 мале канте и не празне их, што је довело до тога да рецимо испред зграде Вила Елса 1 у најужем центру направе депонију. До пре неколико дана смеће је одлагано у велике контејнере препокупа ресторана Варага и никада ниједан папирић није био. Што је најгоре радници ЈКП-а не празне ове мале контејнере и не купе смеће око њих.
Pogledajte prilog 170315Pogledajte prilog 170316Pogledajte prilog 170317
Zašto mračim?Aman zaman čoveče, mnogo smaraš, na svakoj temi mračiš do bola, doasadan si više. Ima li kakva opcija da se neki član blokira ovaj Branik je odavno zreo za blokadu
Kamo sreće da je samo na Zlatiboru tako, dođi da vidiš Beograd ili Niš. Nije mi jasno da toliko ne možemo da se izdignemo iz toga da smeće bacimo gde stignemo.I opet se svodi na nedoraslost JKP da održava toliki grad. A njime upravljaju neki ljudi koje su postavili neki ljudi...
A neki drugi ljudi samo nisu u stanju da prihvate kritiku nečega što misle da je vrhunsko
Нема више базена . Једноставно израчунали су да ће им већи приход бити од зграде и повећава се ту смештајни капацитет.Vidim, nema više bazena kod Olimpa. Rekonstrukcija ili ukidanje?
Član @branik daje uvek korisne i tačne informacije. Uglavnom je u pravu kad kritkikuje i apostrofira one koji jednostavno ne rade svoj posao. Ja njegove postove ne doživljavam kao "mračenje", već koristan doprinos temi i diskusiji koja se vodi.
Uh bre Niko al ga ogadi ti sa onim kantama! Iako sam i ja često na Zlatiboru i isto to primetio, ipak nije to nešto po čemu su komunalne službe poznate. Mislim stvarno čoveče, daj obriši te postove, doći će na temu neki stranac ili ovi naši neprijatelji iz regiona i pomisliti ko zna šta i naslađivati se. To se verovatno desilo prilikom prebačaja na veći broj kontejnerskih jedinica kako bi bilo bliže gostima. Po meni organizaciona tehnička greška/stvar i stvarno ispadaš ili hejter ili njihov čovek, bezveze...jer stvarno Zlatibor spada u najbolje opštine po pitanju otpada, i ovako ispada kao da ste neke babe alapače koje samo vrebaju nečiju grešku i odmah trube po komšiluku, stvarno bezveze!Суштина моје претходне објаве је да је ЈКП Златибор направио тај хаос у претходних 10-ак дана . Не знам да ли сам добро објаснио, али суштина је да су они склонили велике контејнере који су били на местима предвиђеним за то и где нису сметали и редовно се празнили,а уместо њих у двориште сваке зграде су ставили по 2 мала контејнере које не празне често и самим тим уместо сређене ситуације направили су депонију у оквиру сваке зграде .видели сте на сликама на шта то сада личи . Станари су се жестоко побунили,видећемо шта ће на крају бити...
Крцане, није баш адекватно поређење за Златибор ,доста добрих ствари је урађено.,мало ми га огади са тим Шведским столом![]()
... ја јесам критички настројен често овде јер сматрам да оно што је урађено како треба није потребно хвалити јер се ваљда и очекује да се ради како треба ( зато ће можда и за мене неко рећи да можда понекад мрачим ) , али мени је циљ да се лоше исправи а не да критикујем са лошом намером,исто тако сам сигуран и да Браник размишља , поштовани форумашу Вест.
Мој бели лабуде ,шалим се мало,повукла ме песма. Слике су направљене испред моје зграде ( која се сматра једном од најлуксузнијих овде и на савршеној локацију,врло близу самог центра ) . Да,ЈКП је направио хаос јер је склонио велике контејнере са добро познатих локација и ставио у свако дворише зграда по 2 мале канте којене празне редовно и до којих не могу ни прићи. Ето испред моје зграде већ се и на путу створила флека од уља које испушта камион смећарка . И ја и управник зграде изгинусмо цело јутро да нађемо решење за ту лудост што нам направи локални ЈКП. Толико о томе што си ме назвао хејтером или шта већ....Uh bre Niko al ga ogadi ti sa onim kantama! Iako sam i ja često na Zlatiboru i isto to primetio, ipak nije to nešto po čemu su komunalne službe poznate. Mislim stvarno čoveče, daj obriši te postove, doći će na temu neki stranac ili ovi naši neprijatelji iz regiona i pomisliti ko zna šta i naslađivati se. To se verovatno desilo prilikom prebačaja na veći broj kontejnerskih jedinica kako bi bilo bliže gostima. Po meni organizaciona tehnička greška/stvar i stvarno ispadaš ili hejter ili njihov čovek, bezveze...jer stvarno Zlatibor spada u najbolje opštine po pitanju otpada, i ovako ispada kao da ste neke babe alapače koje samo vrebaju nečiju grešku i odmah trube po komšiluku, stvarno bezveze!
Lepo je da neko ima dobre namere da drugoga ispravi ali ne zaboravite da je i "Put do pakla često popločan dobrim namerama"