Mislim da me nisi u potpunosti razumeo. Ne pričam o pravim premium projektima (koje ni u Bg-u nemaš baš), već o projektima koji su malo ozbiljnije građeni sa boljim materijalima. Pod ozbiljnijim mislim da su korektno izvedeni radovi (ozbiljni investitori itekako kontrolišu izvođače) i da ima neke osnovne stvari (tipa ostava, parking mesto) i da su materijali kao neki ozbiljniji projekti u Bg-u. Pod tim podrazumevam da je Alu (ili Alu/drvo izolacija koja više odgovara ovom okruženju), da je izolacija kamena vuna... Ježim se od PVC i stiropor kombinacije
Jer to nekako određuje da li će zgrada ličiti koliko-toliko na originalnu i posle 10ak godina
I naravno da je lokacija okej, da nema problema sa kanalizacijom i otpadnim vodama - tj da je infrastruktura normalna (sve ono što nemaš u vikend naselju na Kop-u)
Bacio sam pogled i na onu Golden panorama zgradu - koje izvodi taj Kabex kojeg su mi preporučili jedni poznanici. Vidim da imaju apartmane koji mi odgovaraju po veličini. Samo nemam pojma kakva je to lokacija (Potoci)