Popodne je bio pravi haos u Vojislava Ilića. Neka veča havarija se desila na ukrštanju Maksimna Gorkog i Cara Nikolaja II. Dva servisna vozila GSP - a za popravku kontaktne mreže su stajala tamo , radnici su nešto pričali , a na trotoaru je bio crni debeli kabl. Od okretnice u Ustaničkoj sam išao sat i po do kuće (kod Partizanovog stadiona). Sa autobusom 29 do Slavije , i to solo Vučićevom mečkom , odakle su dalje vozile trole. Na stanicama haos , već od stanice kod Gospodara Vučića nije moglo da se uđe. Ljudi se guraju , jedno dvoje izađe , a po njih 20 - ak nagrne na svaka vrata. A kada sam izlazio na Slaviji , počela neka žena koja je čekala na stanici da uđe , da se dere na mene , da požurim , da će joj zauzeti mesto za sedenje , a meni duša u nosu , proključao sam , prozori svi pozatvarani , klima naravnio nije uključena , plus što sam u rukama imao gomilu kesa i silazio niz one poveće stepenike na zadnjim vratima. Izdrao sam se na nju , nakon čega se povukla. Samo mi je još ona falila na svu muku koja me je snašla.