Ђоле Певчанин
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 6.040
Данас у шпицу сам заглавио у Љутице Богдана између КБЦ Драгиша Мишовић и Аркана. Одатле до Ветеринарског се путовало мало више од 40 минута. Гангулисани семафори УНУТАР КРУЖНОГ ТОКА НА АУТОКОМАНДИ НА СВАКОМ ИСКЉУЧЕЊУ И УКЉУЧЕЊУ , пандури који везе с везом немају кад регулишу саобраћај и наравно 2 заглављена трамваја у корист аутомобила по сред кружног тока. Ма милина.
Касније сам успео да ухватим шести или седми тролејбус у конвоју на 29 на Славији. Није било толико страшно тамо, стајало се јесте можда 5 минута, не више.
Петлово брдо - почетак Војислава Илића, време путовања 2 сата равно, увек ми треба највише 1h и 10мин.
Немам неку алтернативу том правцу, воз (не) функционише, 50 глави у Јерковићу и стојим на једној нози. 46 и 55 су још већи пакао кроз Јужни а и узбрдо уз Грчића Миленка није тако лоша идеја.
Касније сам успео да ухватим шести или седми тролејбус у конвоју на 29 на Славији. Није било толико страшно тамо, стајало се јесте можда 5 минута, не више.
Петлово брдо - почетак Војислава Илића, време путовања 2 сата равно, увек ми треба највише 1h и 10мин.
Немам неку алтернативу том правцу, воз (не) функционише, 50 глави у Јерковићу и стојим на једној нози. 46 и 55 су још већи пакао кроз Јужни а и узбрдо уз Грчића Миленка није тако лоша идеја.