Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Данас у шпицу сам заглавио у Љутице Богдана између КБЦ Драгиша Мишовић и Аркана. Одатле до Ветеринарског се путовало мало више од 40 минута. Гангулисани семафори УНУТАР КРУЖНОГ ТОКА НА АУТОКОМАНДИ НА СВАКОМ ИСКЉУЧЕЊУ И УКЉУЧЕЊУ , пандури који везе с везом немају кад регулишу саобраћај и наравно 2 заглављена трамваја у корист аутомобила по сред кружног тока. Ма милина.

Касније сам успео да ухватим шести или седми тролејбус у конвоју на 29 на Славији. Није било толико страшно тамо, стајало се јесте можда 5 минута, не више.

Петлово брдо - почетак Војислава Илића, време путовања 2 сата равно, увек ми треба највише 1h и 10мин.

Немам неку алтернативу том правцу, воз (не) функционише, 50 глави у Јерковићу и стојим на једној нози. 46 и 55 су још већи пакао кроз Јужни а и узбрдо уз Грчића Миленка није тако лоша идеја.

Ja danas baš suprotno od tvog iskustva. Gde god da sam išao, ja na stanicu, a ono prevoz stiže. I tako za 2h obavih posao na nekoliko lokacija, a išao preko Autokomande, Vračara (tolejbusi), Braće Jerković i Vojvode Stepe. Svuda gde su redovno krkljanci i kolapsi, sve pičilo bez ikakvih zastoja. Ne pamtim kada mi se ovako nešto desilo prethodni put. Eto, mora jednom da se desi i to, po zakonu verovatnoće i težnje fa stvari dođu u normalu, koliko god to suludo zvučalo na ovim prostorima. : D​

Vrh