Bio sam u gradu kada je bilo nevreme. Umesto da siđem kod Ušća , produžio sam sa 78 do okretnice , a onda prešao u 15 i na putu do Zelenog venca opet je počelo nevreme. Dok je trajalo nevreme , autobusi su samo dolazili na Zeleni venac. Vidljivost očajna , stojimo kod YUBC i uopšte se ne vidi kružni tok kod opštine. Na ulicama potoci , voda do 5 cm ... Da li je i danas bilo kao sinoć , ne znam. Ono što sam mogao da primetim dok smo se vozili je da nije bilo oštećenja na stajalištima , niti je neko drvo bilo polomljeno. Jedino što me je brinulo je što je autobus proklizavao i išao levo desno dok smo prelazili stari Savski most.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=393107#p393107:12paunoj je napisao(la):Vinogradi52 » June 20th, 2016, 8:05 pm[/url]":12paunoj]Ogromno je nevreme proslo veceras,ako neko primeti neko ostecenje na stajalistima po gradu,neka posalje sliku,grad je bio ogroman za Beogradske prilike,nadam se da su ostecenja na stajalistima minimalna,pogotovo nadstresnice sa reklamnim panoima sa staklom...
Привремено скраћење траса линија 303, 354 и 468
Због лошег стања коловоза улице Булевар револуције, између насеља Заклопача и Врчин, од среде, 29. 6. 2019. година привремено се (до завршетка радова на изградњи наплатне рампе Врчин) скраћује траса линије јавног превоза бр. 303 до старе окретнице у насељу Заклопача.
Линија ће у новом режиму носити назив 303Л (Устаничка - Заклопача)
Нови ред вожње за линију 303Л можете да погледате овде.
Истовремено, линије јавног превоза бр. 354, 354А, 354Б и 468 до завршетка радова саобраћају скраћено до општине Гроцка.
бгсаобраћај.рс