Pa bila je juče skupština stanara za ulaz 49,51 (I faza), bilo je obaveštenje na VIBER grupi i na oglasnoj tabli...Каква је процедура за сазивање ванредне скупштине станара, да би могли да причамо о овим темама?
Што се водомера тиче, пошто делуке да финвест неће то да испуни, мени делује да мора да се иде преко адвоката.
Imate u drugim delovima Beograda gde ovaj sistem funkcioniše, što znači da tehnički razlozi nisu nepremostivi. Deluje kao da investitor pokušava da opravda neispunjavanje ugovorene obaveze, ali ključna stvar je da se ugovorne obaveze iz kupoprodajnog ugovora ne mogu jednostrano menjati!Каква је процедура за сазивање ванредне скупштине станара, да би могли да причамо о овим темама?
Што се водомера тиче, пошто делуке да финвест неће то да испуни, мени делује да мора да се иде преко адвоката.
Molim Vas napišite mi gde je taj sistem sproveden (zgrada, ulica, projekat), jako mi je važno... hvala!Imate u drugim delovima Beograda gde ovaj sistem funkcioniše, što znači da tehnički razlozi nisu nepremostivi. Deluje kao da investitor pokušava da opravda neispunjavanje ugovorene obaveze, ali ključna stvar je da se ugovorne obaveze iz kupoprodajnog ugovora ne mogu jednostrano menjati!
Već sada dobijamo velike račune za toplu vodu, koji će samo rasti kako se sve više stanara useljava. Apsurdno je da trenutno nisam u stanu, a dobijam račune za toplu vodu koji su veći od računa za grejanje – situacija nalik nerealno visokim računima za zajedničku struju u garaži.
Razlika je u tome što taj trošak u garaži moramo da delimo, dok kod tople vode to ne bi smeo da bude slučaj, jer je kupoprodajnim ugovorom jasno definisano da svaki stan mora imati vodomer ispred stana.
Slažem se da treba da se okupimo i zahtevamo ugradnju vodomera ili odgovarajuće obeštećenje! U suprotnom, angažujemo advokata da zastupa obe faze.
A mozemo da otvorimo novu viber grupu koja se tice problema gde se mozemo dogovarati. Trenuta viber grupa je samo info tipa bez mogucnosti da odgovaramo.
Napomena: Kad su njihovi interesi u pitanju drze se do tacke i zareza, nece da popuste.
Ako ste voljni pokrenite viber grupu molim Vas, evo mi smo prvi koji ce biti deo iste!Imate u drugim delovima Beograda gde ovaj sistem funkcioniše, što znači da tehnički razlozi nisu nepremostivi. Deluje kao da investitor pokušava da opravda neispunjavanje ugovorene obaveze, ali ključna stvar je da se ugovorne obaveze iz kupoprodajnog ugovora ne mogu jednostrano menjati!
Već sada dobijamo velike račune za toplu vodu, koji će samo rasti kako se sve više stanara useljava. Apsurdno je da trenutno nisam u stanu, a dobijam račune za toplu vodu koji su veći od računa za grejanje – situacija nalik nerealno visokim računima za zajedničku struju u garaži.
Razlika je u tome što taj trošak u garaži moramo da delimo, dok kod tople vode to ne bi smeo da bude slučaj, jer je kupoprodajnim ugovorom jasno definisano da svaki stan mora imati vodomer ispred stana.
Slažem se da treba da se okupimo i zahtevamo ugradnju vodomera ili odgovarajuće obeštećenje! U suprotnom, angažujemo advokata da zastupa obe faze.
A mozemo da otvorimo novu viber grupu koja se tice problema gde se mozemo dogovarati. Trenuta viber grupa je samo info tipa bez mogucnosti da odgovaramo.
Napomena: Kad su njihovi interesi u pitanju drze se do tacke i zareza, nece da popuste.
Ne daju odgovore, ne salju zapisnike, njima i jeste cilj ocigledno da se nas sto manje odazove...Mislim da postoji odredjeni broj stanara, medju kojima sam i ja, a koji nisu članovi viber grupe kroz koju se šalju informacije. Takodje oglasnu tablu je lako prevideti. Zar nije logičnije da se sve informacije o održavanju skupstine stanara i generalno neke informacije od značaja šalju na mail koji ipak predstavlja zvanični dokument (kao na početku), a ne putem viber grupe u koju očigledno nisu svi ubačeni. Ovo pišem vezano za stanare prve faze.
Obzirom da je već odrzana pomenuta skupština stanara, da li je donet nekakav konkretan zaključak, vezano za aktuelne probleme sa infostanom i potrošnjom tople vode?
Obavezno pokrenuti temu za nepostovanje kupoprodajnog ugovora i neispunjavanje obaveza investitora po pitanju ugradnje vodomera ispred svakog stana za obracun tople vode.Nama je rekao upravnik na sastanku da se i on zalio i da sacekamo 15. da ce on nesto javiti do tada. Da ne placamo do 15. mada nesto mi se cini da cemo morati da platimo to sve
Dobar dan.
Pa ugradjena mu je hidrantski ormar sa unutrasnje strane kao i hidrantske cevi i odbojnici sto mu znacajno smanjuje garazu kao i funkcionalnost. Pored toga jos barem 50 cm mora da se odmakne autom da bi se nesmetano vrata otvorila od hidranta u slucaju pozara nedaj boze.Ja ne vidim sta je lose sa ovim parking mestom ?
Advokat, ne znam sta drugo da vam kazem :/Pa ugradjena mu je hidrantski ormar sa unutrasnje strane kao i hidrantske cevi i odbojnici sto mu znacajno smanjuje garazu kao i funkcionalnost. Pored toga jos barem 50 cm mora da se odmakne autom da bi se nesmetano vrata otvorila od hidranta u slucaju pozara nedaj boze.