Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Pozdrav.

Zanima me da li je neko od kupaca/komsija u trecoj fazi, ili nekoj predjasnjoj, uzeo model plocica za tus kabinu "light stone scope taupe" kao po slici (izrezbarena ka dole). Zanima nas nacin na koji je monitrana, da li su pruge biti vodoravne(tj. plocica ce biti postavljena popreko) ili vertikalne (postavljena poduzno). Nase misljenje je bilo da ce biti vertikalne, imalo nam je smisla imajuci u vidu duzinu plocica a i oblik - da bi se voda slivala niz te "brazde".

Hvala!Pogledajte prilog 255572
Pruge idu horizontalno, konkretno kod nas…
Ako mozete podne zaobidjite svetlu nijansu, jako teske za odrzavanje…

Pozdrav.

Zanima me da li je neko od kupaca/komsija u trecoj fazi, ili nekoj predjasnjoj, uzeo model plocica za tus kabinu "light stone scope taupe" kao po slici (izrezbarena ka dole). Zanima nas nacin na koji je monitrana, da li su pruge biti vodoravne(tj. plocica ce biti postavljena popreko) ili vertikalne (postavljena poduzno). Nase misljenje je bilo da ce biti vertikalne, imalo nam je smisla imajuci u vidu duzinu plocica a i oblik - da bi se voda slivala niz te "brazde".

Hvala!Pogledajte prilog 255572
Vodoravne su, Ali nema nikakvih problema sa slivanjem vode ili kamencom.

Ne znam da li su poboljšali zvučnu izolaciju u trećoj fazi, ali u drugoj se mogu slušati razgovori komšija — posebno se u kupatilu čuje svaki zvuk, kao da je zajedničko. 😄

• Sviđa mi se
Reagovanja: Cc2
Vrh