avaks_hibrid_i_ja
Novice
- Učlanjen(a)
- 02.09.2024.
- Pohvaljen
- 13
Mi nismo ni dobili racun jos uvek ni za januar ni za februar za struju....Vise puta pisali upravniku o potencijalnim problemima zbog pregradjivanja garaznih mesta,stavljana el vrata, verovatno i punjenje elektro vozila u istim, postavlja se pitanje bezbednosti, garancije...pa eto odakle i tolika zajednicka struja...dok gospoda ne odgovore na mailove ni njima odrzavanje vise necu da placam, jer koga placam kad ne rade nista...Komsije iz faze 1 (ulaz 49), da li neko moze da mi kaze sta se desava sa visokim obracunom zajednicke elektricne energije na racunu infostana za prosli mesec? Kako sam shvatila iz viber poruke upravnika zgrade ukupna potrosnja za oba ulaza (49 i 51) podeljena je samo na stanare ulaza 49. Jeste li placali taj infostan i imati li nameru? Ovi iz infostana tvrde da nije njihova greska, naravno...
U mailove su dodati i ekipa iz Finvesta i niko nista...ovo sad postaje ozbiljan bezobrazluk...
verujem da ovim racunima planiraju da mi isplatimo raznorazne prikljucke i kooo zna sta sve...
Najzalosnije je sto viber grupa postoji za fazu II ali je neupotrebljiva...u istoj ima 25oro ljudi, zatvorenog tipa naravno da stanari niti mogu da pisu niti pitaju bilo sta, u njoj poruka od 4.2 sa gomilom prazne price...
Mozda malo sa nekom reportazom da ih "poguramo" da im organizujemo jedan live, mozda bi bar na neki mail odgovorili