Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Nacin na koji su progurali ponudu za FP, kako je "organizovana" skupstina stanara(viber grupa napravljena 4.2 a skupstina bila 6.2 ali naravno da tu nisu obavestili o istoj),koliko ni na jedan mail ne odgovaraju....mi smo odmah rekli bice problematike...
Sto se nas tice, mi racun Beo Gasu nismo i necemo platiti jer su napisali da sacekamo da rade na tome i sad cekamo iskreno...a sveee od sada sto ne bude po kupoprodajnom ugovoru resavacemo preko advokata ako im je tako lakse...

Po ponudi koju smo dobili pise da se skupstina stanara, odnosno podrska oko organizovanja sastanaka i tih administrativnih stvari moze odrzati i na zahtev. Ukoliko ne budu do 1.3 odgovorili na mailove, mi cemo im traziti da organizuju novi sastanak, jer iskreno upitno je koliko je ljudi i bilo na tom prvom i sta je dogovoreno...za 7000rsd mesecno ja cu im svaku prasku gledati neka budu sigurni 😆
Mi jos nismo u stanu, doduše nismo još otišli ni po te račune. Kako vidim da pišete za viber grupu, da li postoji viber grupa za fazu II? Pozdrav!

Investitor je ozbiljno odstupio od kupoprodajnog ugovora po pitanju ugradnje vodomera za potrosnju tople vode. Jedan od prednosti koji su isticali tokom prodaje je upravo topla voda po potrosnji, koja recimo drugi investitori u komsiluku nisu imali sto je mnoge kupce opredelilo da kupe ovde ! Ovako ispada da smo prevareni ! Na zvanicne mejlove koji stoje u ugovoru za komunikaciju ne odgovaraju. Kupci moraju da budu obesteceni ili da sprovedu ono sto jasno pise u ugovoru. Mora da se organizuje vanredna sednica skupstine stanara pod hitno.

Vrh