Pre primopredaje ništa pa ninodlaganje stvari. Jer su josuvek oni majstorski ključevi koje poništiš na preuzimaju. A i ne žele da snose odgovornost pre zvanicnog ulaska u stan.Pozdrav komšije!
Da li neko zna šta je dozvoljeno od radova raditi pre primopredaje ključeva?Kuhinja, hodnik, soba? Da li je dozvoljeno unošenje i odlaganje nekih većih stvari i slično?
Uzas komso, jedino sto sam primetio da na ranijim racunima uopste nema te zajednicke struje (racuni za garazu) pa kontam mozda su sada naplatili za sve odjednom ( od kad smo se uselili). Mozda da pisemo upravniku da vidimo sta je to.Kakva Vam je zajednička struja ovaj mesec?
Sada se na računima pojavila zajednička struja za garažna mesta, ispada za garažno mesto skuplja zajednička struja nego za stambenu jedinicu. Ne razumem šta se računa u prvo a šta drugo... malo je nemušto, morate istražne radnje za sve da sprovodite.
Lepo je videti da je sve više i više sadržaja u tom delu grada.Teretana
Ceo potez, Vidikovac-Filmski Grad-Zarkovo-Cerak je pun zelenila i ima sve sto je potrebno za zivotLepo je videti da je sve više i više sadržaja u tom delu grada.
Ja sam se, sada dok sam sa bratom obilazio te lokacije, skroz zapanio koliko je sadržaja tu u okolini. Nisam zalazio tu godinama , iako sam do "juče" živeo na K.Brdu - ne pamtim kada sam bio na Vidikovcu/Vinogradima, pa sam dosta zbunjen bio kada sam video taj deo Bg-a (skroz pozitivno)
Pogledajte par stranica unazad pisanoo je vec...Ako sam dobro razumeo, Vrtovi će imati 30 lokala. To deluje da će svašta biti tu u ponudi...
Imate li preporuke za škole i vrtiće u okolini?
Nama je prodajni savetnik rekao da će u jednom od lokala 3. faze biti Maxi.da li znate sta ce jos od lokala biti otvoreno ?
Deluje da će verovatno biti u lokalu do fitnes centra, jer su ti lokali mega veliki.Nama je prodajni savetnik rekao da će u jednom od lokala 3. faze biti Maxi.