lildKomsija, jel mozete da mi kazete gde ste nasli kljuc koji se koristi prilikom ozracivanja radijatora?
Mene isto ta tema jako zanima, Da li je moguce da ce opstina da dozvoli izgradnju takvog objekta koji rusi sve koncepte urbanistickog plana za taj deo.Ima li nekih informacija šta je sa onom nelegalnom zgradom pored, na samoj ulici kneza Višeslava? Pre neki dan su imali radnike na terenu, izgleda ništa od rušenja.
Mislim da nema šanse, izašli su bukvalno na ulicuMene isto ta tema jako zanima, Da li je moguce da ce opstina da dozvoli izgradnju takvog objekta koji rusi sve koncepte urbanistickog plana za taj deo.
I ja imam problem, dolazili su da ozrace, ali i dalje ne rade kako treba.I ja imam problem sa grejanjem, kao i mnogi drugi... U suštini, nešto generalno ne valja u celoj postavci oko grejanja... dakle, stvar je da grejanje treba da bude 24/7 dostupno a da vi po svojim potrebama uključujete/ isključujete i da podešavate visinu temperature... a sada imamo situaciju da grejanje liči na centralno, s tim što je grejanje i kao takvo jako loše...
Mislimo da nam je u stanu hladno, i pored grejanja koje imamo, jer je lose, svi se zale. Pitala sam komsinicu preko puta, jer sam mislila da je kod mene neki problem, isto je i kod nje. Evo sad je temperatura 3-4 stepena i dolazim u situaciju da se smrzavam, pored grejanja koje imamo.na sta mislite kada kazete lose?posto u mom stanu bas jako radi grejanje i prevruce je, isla sam da obidjem i vise sam nego zadovoljna.
Verovatno ima praznih stanova i oni su verovatno zavrnuli ventile da ne bi platili. Ali kad im krene budj odvrnuce.Mislimo da nam je u stanu hladno, i pored grejanja koje imamo, jer je lose, svi se zale. Pitala sam komsinicu preko puta, jer sam mislila da je kod mene neki problem, isto je i kod nje. Evo sad je temperatura 3-4 stepena i dolazim u situaciju da se smrzavam, pored grejanja koje imamo.
Izmerite unutra tempNisam znala da funkcionise kao centralno, da uvece nema grejanja, tj da gase. Jutros radi, ali nekako slabo, i dalje je malo hladnjikavo u stanu.
Ja sam koristio pljosnati šrafciger, radi posao. Blago odvrnete ventil sa strane, držite činiju za vodu i posle lagano zavrnete.Komsija, jel mozete da mi kazete gde ste nasli kljuc koji se koristi prilikom ozracivanja radijatora?
Radili su nešto na zgradi u smislu izgradnje ili šta?Ima li nekih informacija šta je sa onom nelegalnom zgradom pored, na samoj ulici kneza Višeslava? Pre neki dan su imali radnike na terenu, izgleda ništa od rušenja.
Bilo je par radnika i neka priručna dizalica za palete, nisam se nešto udubljivao. Ako je "privedu nameni" to će biti ozbiljna katastrofa. Spoljni parking ne postoji, kolaps je već sada sa otvorenim lokalima u I fazi, samo još ta zgrada nedostaje. Kada naprave komercijalne sadržaje i u narednim fazama, to će biti ozbiljan haos.Radili su nešto na zgradi u smislu izgradnje ili šta?
To je kao predviđeno za rušenje, ali to teško da će iko rušiti jer treba opština/grad da izdvoji novac, a to je uzaludno očekivati... svakako će pre gledati da je privedu nameni, što je i bolje nego da zjapi onako. Svakako je nebezbedno i ruži okolinu...
Koliko se secam za IV fazu za 'dvosobne-trosobne' 70kvm ide oko 2800e sa pdv-omDobro vece, da li mozda znate cenu kvadrata za trecu i cetvrtu fazu ?
Takodje mi nije ispravno grejanje u ulazu 51. Radijator u dnevnom boravku jedino veci je konstatno na 6ici ispitivan i najvise sto je bilo je da ne bude hladan nego blago 'mlak' (iako na 6ici treba da bude ako ne vruc - topao). U manjim sobama i na 5 postanu onako blago topli, opet ne dovoljno (tako treba da rade da su na 2 -3 ), jedino u kupatilu se cini da je relativno ok. Slala sam poruke i zvala beogas, rekli su da to nije problem mog stana nego 'na nivou cele zgrade i resice se, bez brige'. Da i svracao je covek iz BeoGasa i kao 'sve je ok sa radijatorima'. To je sve bilo pre 7 dana i nema nikakvog pomaka od tada. Takodje nikada ni od koga odgovori na pitanja 'a kada se ocekuje da ce se resiti i/ili kako', osim tog klasicnog 'bez brige, resiCE SE' ('samo valjda', 'mozda, nekad') Posto je jos uvek toplo , ne smeta mi preterano jos uvek, preko dana mi je stan osuncan, pa je sve ok, ali uvece-nocu je hladno, i ovako za zimske mesece ne moze nikako da ostaneNisam znala da funkcionise kao centralno, da uvece nema grejanja, tj da gase. Jutros radi, ali nekako slabo, i dalje je malo hladnjikavo u stanu.
e pa da, isto tako sve je i kod mene. I naravno da nam to nije 'subjektivan osecaj temperature u stanu', ako radijatori stoje na 6ici nedeljama i kad god ih pipnemo oni nikad topli, mislim da vrlo objektivno grejanje ne radi dobroIsta situacija i kod mene, pitala sam ih, rekli su da nije u mom stanu problem, vec je generalno grejanje takvo, posto jos uvek nije toliko hladno. Meni na 2-3 ne rade uopste, na 6 su mlaki, blago topli, u sta su se i oni sami uverili kada su pipnili. Nije subjektivaj osecaj, u stanu je hladno, narocito uvece i ujutru, ne moze sa se zagreje stan. A da ne pricam o tome da se nocu smrzavam.
Identična je situacija i u mom stanu. Radnik iz Beogasa je dolazio jednom i šturo objasnio da grejanje punim kapacitetom radi samo od 6 do 10 ,a kasnije u toku dana i noci smanjenim kapacitetom. Na nas ponovni poziv gde smo objasnili da radijatori od 6 do 10 su i dalje mlaki ,da se smrzavamo,samo drsko odgovorio da nam je sve objasnio i da ga više ne zovemo i spustio slusalicu.Ista situacija i kod mene, pitala sam ih, rekli su da nije u mom stanu problem, vec je generalno grejanje takvo, posto jos uvek nije toliko hladno. Meni na 2-3 ne rade uopste, na 6 su mlaki, blago topli, u sta su se i oni sami uverili kada su pipnili. Nije subjektivaj osecaj, u stanu je hladno, narocito uvece i ujutru, ne moze sa se zagreje stan. A da ne pricam o tome da se nocu smrzavam.