Šta je novo?

Vrtovi Ceraka [stambeni kompleks]

Cena na NBG-u, u blokovima gde imas to uredjenje je preko 4k+ za manje stanove... Plus mnogima ne odgovara ta strana grada za zivot (ne vole ravnicu i blokove)

Slazem se za siroke ulice, ali je i tamo saobracajni haos i kolaps za one koji idu u druge krajeve grada, ukljucujuci i Zemun

Pre neki dan, kada sam dolazio u Srb, sam zaglavio od Aerodroma i do Zvezdare (Bosko Buha) stigao za tacno 2 sata i 20 minuta. Od iskljucenja/ukljucenja za aerodrom dok se ne predje Gazela kao da sam isao pesice

Iz mog iskustva voznje gradskim prevozom tokom popodnevnog spica sa nbg do centra ako se izbegavaju delovi koji podrazumevaju ukljucivanje na autoput zapravo i nije preterana guzva, fino to ide. Dakle, pod yslovom da ne moras da izlazis na autoput i da mozes da zaobidjes delove gde se ljudi ukljucuju. Ovo pricam znaci za vezu nbg i centra grada.

Ne znam kako je NBG uopste usao u racunicu... NBG sam po sebi je top lokacija i cene novogradnje i u losijim blokovima za manje stanove od 40kvm su 4k+ danas.
Od perifernih lokacija ja, iskreno, ne znam da li ima nekih boljih lokacija od ove (napominjem da ja do pre neki mesec-dva Vidikovac nisam ni racunao u Beograd :D )? Mirijevo, Visnjicka Banja (Sunyville), Ovca, Borca, Kotez, Ledine....

Ne znam kako je NBG uopste usao u racunicu... NBG sam po sebi je top lokacija i cene novogradnje i u losijim blokovima za manje stanove od 40kvm su 4k+ danas.
Od perifernih lokacija ja, iskreno, ne znam da li ima nekih boljih lokacija od ove (napominjem da ja do pre neki mesec-dva Vidikovac nisam ni racunao u Beograd :D )? Mirijevo, Visnjicka Banja (Sunyville), Ovca, Borca, Kotez, Ledine....
Pa nije Beograd samo centar + blokovi. Nista se nije promenilo u poslednja 2 meseca. Beograd bi i trebao dodatno da se širi i razvija te delove, a ne da još veći broj ljudi živi u centru, na nbg i sl.

Vrh